IMR - Rakovica

nikakvo ulje se ne sipa u rezervoar za gorivo. Ispustite staru naftu i naspite novu i ocistite sistem za dovod goriva i malo vozite.mozete nasuti aditiv za ciscenje sistema za gorivo i to je to, nikako ulje. :cao:

Ovdje je plavi dizel koji se koristi u poljoprivredi jako los... Od kako sipam na 200l dizela 1l dvotaktola nikakvih problema nemam s pumpama, a dok nisam sipao, skidana je i s 549 i s kombajna dvaput, sto zbog krsa, ali voda je najveci problem u cjeloj prici... traktor kad preko zime ne palim, u casici bude sam voda sto se natalozi, i to vadim van iz casice kao jednu veliku kuglu sladoleda... u rezervoaru se zamrzne gorivo?!?

Kako ulja sipam o jos ga ostavim da se "smiri" pa s dna ispustam visak vode, nema problema, a ulje su mi preporucili na vise mjesta, pogotovo sto su jednom rekli pri kupovini novog MF traktora da MORA sipati dvotaktol u rezervoar, ili mu u slucaju reklamacije kvara na motoru nece priznati garanciju...

gagi je napisao(la):
probaj da ga ugasis u trecu smanjis gas i kocnicu da ga udavis pa probaj onda da ga upalis da ga negasis na rucicu za gasenje sigurno je zardjala ona polugica unutra a ulje mozda pomogne :ppozdrav:

malo pre sam se i ja toga setio i druga varijanta da ne povlacim rucicu za gasenje skroz do kraja - tako smo pre radili

otvoru pumpu i ocisti tu polugicu od rdje i nema sta da mislis to je petnajst minuta posla

to i bosista uradi ali zato naplati debelo :udri: ako nisi radio objasnicu ti lako je samo se svi plase da diraju pampu

To i mene muci na 560 ako stoji duze,srecom teca je majstor pa je otklonio prvi put a sad i cale zna kako se radi... :D
Ja ne znam,ali ako treba pitacu pa cu objasniti. :cao:

to sto boba nije isceprko to je drugo :haha: aqli to je poso od petnajst minuta probaj pa ces se uveriti :ppozdrav:

igor74 je napisao(la):
nikakvo ulje se ne sipa u rezervoar za gorivo. Ispustite staru naftu i naspite novu i ocistite sistem za dovod goriva i malo vozite.mozete nasuti aditiv za ciscenje sistema za gorivo i to je to, nikako ulje. :cao:

Svaki bosista preporucuje da se sipa ulje u rezervoar, ja ga skoro redovno sipam i od tada nemam problema sa pumpom, a pre mi se isto desavalo da se zaglavi leptir za gasenje i onda sam ga gasio u brzini. :cao:

borko jagodinac je napisao(la):
igor74 je napisao(la):

Svaki bosista preporucuje da se sipa ulje u rezervoar, ja ga skoro redovno sipam i od tada nemam problema sa pumpom, a pre mi se isto desavalo da se zaglavi leptir za gasenje i onda sam ga gasio u brzini. :cao:
interesuje me kako bosisti utvrdjuju da je gorivo "suvo" i da zbog toga treba sipati ulje u naftu.

Večeras sam čuo da je u selo kupljena nova "velika" rakovica nova.Koja je najveća ?

ja mislim da je 76 vecu sad ne prave
jel imao neko problem da mu tu oko pumpe za volan curi neko cisto ulje ja ne mogu da nadjem gde gledam vec danima i ne mogu da nadjem a uvek ima ulja ali cistog

Trenutno najveci traktor u proizvodnom programu IMR-a je ova Rakovica R 110 DV TURBO, mozda je prave samo po narudzbi ::novac:: http://www.imr-rakovica.com/imr-traktori-r110_dv_turbo.html

30u90ev.jpg

Sad sam pre jedno petnaest minuta zvao IMR fabriku i raspitao se za cenu rakovice 76 sa kabinom i bez nje
sa kabinom: 11.500 €; bez kabine: 10.000 €

Nazad
Vrh