Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
gagi je napisao(la):probaj da ga ugasis u trecu smanjis gas i kocnicu da ga udavis pa probaj onda da ga upalis da ga negasis na rucicu za gasenje sigurno je zardjala ona polugica unutra a ulje mozda pomogne![]()
igor74 je napisao(la):nikakvo ulje se ne sipa u rezervoar za gorivo. Ispustite staru naftu i naspite novu i ocistite sistem za dovod goriva i malo vozite.mozete nasuti aditiv za ciscenje sistema za gorivo i to je to, nikako ulje.![]()
interesuje me kako bosisti utvrdjuju da je gorivo "suvo" i da zbog toga treba sipati ulje u naftu.borko jagodinac je napisao(la):igor74 je napisao(la):nikakvo ulje se ne sipa u rezervoar za gorivo. Ispustite staru naftu i naspite novu i ocistite sistem za dovod goriva i malo vozite.mozete nasuti aditiv za ciscenje sistema za gorivo i to je to, nikako ulje.![]()
Svaki bosista preporucuje da se sipa ulje u rezervoar, ja ga skoro redovno sipam i od tada nemam problema sa pumpom, a pre mi se isto desavalo da se zaglavi leptir za gasenje i onda sam ga gasio u brzini.![]()
ja na sajmu video samo 76 kao največukiraj je napisao(la):Večeras sam čuo da je u selo kupljena nova "velika" rakovica nova.Koja je najveća ?
diklofen je napisao(la):Evo rajke da se ne stidi konkurencije
![]()
![]()