Kakva je to cena subvencionisana sa porezom,subvencionisana bez poreza,cena nje bez poreza ili cena nje sa porezom ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E super pitanje!SasaK je napisao(la):Kako se ubrzava kardan na Rakovici 65 i koliko to zadovoljstvo kosta??
zamene se jedan par zubčanika na kardanskom vratiluSasaK je napisao(la):Kupio bih dvoredni berac pa zbog toga pitam,mislim da ce mi neko odgovoriti...
i koliko si dobio na kardanu obrtajaKosjerac je napisao(la):Imaju u Valjevu u prodavnici da se kupe po narudžbini zupčanici za rakovicu i koštaju negde oko 280 evra.
Prodavnica se nalazi u tržnom centru kod buvljaka. A meni je drugar to sve napravio za 200 evra.
Kupio u Čačku materijal č4221, koji može da se poboljša tj cementira, na glodalici napravio zube, cementiro i stvar rešena, sada je prenosni odnos 1:3, a na rakovici je orginal 1:3.61 ( veliki zupčanik 47 zuba a mali na osovini 13).
Pa imam 540 obrtaja kardana na 1620 obrtaja motora znači 1:3.topalovic je napisao(la):i koliko si dobio na kardanu obrtaja