IMR - Rakovica

Nije tuning,postojala je R 95,prototip,imam IMR kalendar iz 1999 godine i na njemu je ona.Ubih se trazeci nesto vise o njoj ali izgleda da nije stigla dalje od slikanja za kalendar.Izgleda da ih zeznulo bombardovanje.Steta,lep traktor. :cao:

@Cveja Po
Eh prijatelju kamo srece da je moj.Nemam ti ja para za ovakav luksuz :udri: meni R 60 vrsi posao :D.Skinuo sam sliku sa oglasa,clan Dalibor79 je prodavao,pa sam mu maznuo slicicu. :ppozdrav:
@Bubu
Verovatno je ta jedina i napravljena za slikanje i pokazivanje,mada sam jednom na zeleznickoj stanici u Palanci video jednu kompoziciju i mislim da je na njoj bilo i par R 95 ali nisam siguran.

Ja imam R60,R65 i IMT539.Kad bih imao ovakvu jednu od 120hp samo da se vozikam sa njom nedelju dana da isteram zelju :haha: :udri:

Trenutno je najjaca R 76,a imaju i neki prototip R 110 ali za sad od toga nema nista jer siromasni ko crkveni misevi.

CVEJA Po je napisao(la):
A,prezivela je i sankcije i rat 99 :udri: :nono: :udri: da bi sad bila prodavana ciganima u staro gvozdje :udri: :udri:
Jbg sta je tu je.Nadaju se privatizaciji al niko ih nece.Rade po malo motore za IMT,prodaju po neku R 47,65 ali to je sve nista.

@Pocerina
Pogledaj po oglasima ali mislim da se cene krecu oko 4-5000 e.

Hidraulik na mojoj rakovici je popravljen :D
bez kupovine nove ploce uz pomoc naseg foruma a posebno clana Borko Jagodinac kome se kao i svima vama puno zahvaljujem :ppozdrav:

radi li radi

BATONI je napisao(la):
Hidraulik na mojoj rakovici je popravljen :D
bez kupovine nove ploce uz pomoc naseg foruma a posebno clana Borko Jagodinac kome se kao i svima vama puno zahvaljujem :ppozdrav:

radi li radi
pozdrav!
Rekao sam ti da nije ploca za zamenu...

Ventil za prebacivanje na spoljnu hidrauliku gubio pritisak unutar hidraulika :udri: :zli:

razbusio plocu ubacio cauru na toplo izbusio nove rupe na cauri uslajfao i ispolirao i cauru i ventil i radi hidraulik (bar za sad) kao sat ja sam odusevljen :D

Zna li neko koliko se krecu cene rakovica 120 ?Za mene je to zakon od vecih traktora nepoderive masine.

Nazad
Vrh