Ja uzeo NPR klipove za Rakovicu i moram da ih vratim. Zapremina komore na klipu je manja nego kod starih klipiva.Radi par godina bez problema...
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja uzeo NPR klipove za Rakovicu i moram da ih vratim. Zapremina komore na klipu je manja nego kod starih klipiva.Radi par godina bez problema...
Sad ci da vidim da nadjem klip na netu gde covek to nakacio. Ja gledao kod mene a nisam nikad probao, a tu je ustvari samo najobicniji cep.Eto, gled'o, video ali nisam bio siguran jer nisam nikad tako nešto isprobavao. Tnx!
Sad ci da vidim da nadjem klip na netu gde covek to nakacio. Ja gledao kod mene a nisam nikad probao, a tu je ustvari samo najobicniji cep.
Poslato sa PRA-LX1 pomoću Tapatoka
Šta mu fali?Jel imate nekog dobrog majstora ili radionicu da sredi hidraulik R65? Nosio sam prosle godine u Mali pozarevac ali nisam zadovoljan
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Isto kao i ranije. Ne moze da podigne masinu bez ako ne nabijem dobar gas, cupka podosta. Olt 4 reda digne na pola gasa,a dizala je na leru. Pumpa mislim da nije, kad pritisnem rucicu ugusi traktor na ler gasu.Šta mu fali?
Poslato sa PRA-LX1 pomoću Tapatoka
Svrati do mene da vidis uzivo...Kako da namedtim da rade i poluge i jedan klip hidraulični.
Goran glas Pancevo.
Ispunjava tvoje kriterijume (zahteve)
Evo kontakt tel.
Nisam siguran, bio sam ubedjen da se ovaj lik zove Goran.Jel ova vizitka od Goran stakla? Na njoj piše Starčevo, a koliko se sećam Goran staklo je iz Pančeva...