Pozdrav.Zovem se Ivan i pisem vam iz okoline Pozarevca Srbija.MOram da priznam da sam razocaran u kvalitet vasig proizvoda konkretno pumpe za vodu za traktor IMT 539.Posto sam promenio dve turske kopije koje su kostale po 15e komad odlucio sam se za vasu posto idu u prvu ugradjnju i navodno su mnogo boljeg kvaliteta ali,ispostavilo se suprotno.Prosle godine sam kupio u Aprilu mesecu i platio 45e,znaci tri puta skuplje od turske kopije i dobio garanciju godinu dana.Pumpa je izdrzala do aprila prosle godine do aprila meseca ove godine i pocela da pusta antifriz na semering tj,na onu rupicu ispod remenice.Kod prodavca kod kog sam kupio vasu pumpu priznao mi je reklamaciju i dao drugu.Namontirana je i ta druga ispran sistem cistom vodom kao ipredhodni put i po drugi put sipan antifriz.Evo,posle dva meseca i ona je pokazala iste simptome kao predhodna.Traktor nije napravio ni 50h.Da napomenem da mi je antifriz stalno u sistemu nikako voda,takodje da naglasim da je vasa prva,originalna pumpa traja 2500h radnih sati zato sam se i odlucio ponovo za vasu a,ove nisu izdrzale ni jednu zamenu ulja tj ni 100h.Duze su trajale tuske..Eto to je moje iskustvo ako imate pitanja vi mi pisite na ovu adresu.Hvala Pozz
PobedaPoštovani Ivane,
Prije svega hvala ti na informacijama koje si nam poslao.
Pobjeda je originalni proizvođač ovih pumpi već duze od 40 godina.
Na istima nemamo većih reklamacija koje bi ukazivale na eventualne sistemske greske. Dakle, konstruktivno pumpe su dobro riješene i u iste se ugrađuju provjereni dijelovi. Svaka pumpa proizvedena u Pobjedi se kontroliše na kraju procesa proizvodnje. Ipak kao i kod drugih proizvođača su moguće greške. Mi činimo sve da one budu u što je moguće manjem procentu.
Da bi smo mogli konkretnije komentarisati ovaj vaš slučaj morali bismo imati pumpu koja je procurila kako bi istu mogli provjeriti.
Uzroka bi svakako moglo biti vise. Trenutno na trzistu ima veoma mnogo proizvođača ovih pumpi sa veoma sumnjivim kvalitetom. Svakako bi bilo dobro da se provjeri da li je pumpa zaista proizvedena u Pobjedi. Stoga bi nam pomoglo da nam javis ako je moguće ko je bio uvoznik te pumpe u Srbiju, te ako je moguće da nam kažeš oznaku na pumpi. Na ovaj način bi utvrdili da li je pumpe zaista proizvedena u Pobjedi i kada je ista isporučena.
Pobjeda će i dalje raditi na poboljšanju kvaliteta kako bi učinila sve kupce naših proizvoda zadovoljnim.
Nadamo se da u budućnosti nećete imati loših iskustava sa našim proizvodima.
Još jednom hvala na javljanju,
I onda posle par slika...Hvala vam na slanju slika, pumpe jesu proizvedene u Pobjedi Tešanj 15.05.2013. god. Kod nas cemo provjeriti dali iz te serije imamo jos pumpi na stanju pa da se uradi demontaza i vidi u cemu je problem .
Mnogo su losi sadasnji odlivci..Taj gus kad sam prao pumpom pod pritiskom,kada je skinuta on se kruni kao da je od peska.Semering ga ukopa kao da je od plastelina to je problem.E,sad kao sto rece covek mozda su meni zapale sve tri pumpe iz iste serije i zbog toga su kratkog veka,mozda je druga serija bolja.Za sad imam u planu da skinem i ovu poslednju trecu po redu sto je procurela i umesto sto semering dihtuje na gusano kolo da napravim na strugu metalni prsten ida zavarim za kolo.Tako da ce semering dihtovati na metal,ne gus i to bi trebalo(nadam se)da resi probleme.Tako je fabricki odradjeno na rusu.