Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ukrao sliku sa fejsa?
Jesam,da vide i ostali.
Koja je sad ovo fora po oglasima da menjaju r65 za r60?
Mislim, cuo sam neke babske price da je 60 izdrzljivija od 65,da trpi veće opterećenje , da npr. ona ore i prvoj a 65 mora u trećoj sporoj itd. Nikad nisam proveravao to ali ne verujem da je zbog toga? Mozda je u arapima caka?
Ne spominji mi palanku.Tri sata sam putovao od kasarne do pijace!Sjatio se narod kao da ce smak sveta...Ja sam je video uzivo sada 15og u Smederevskoj Palanci na poljoprivrednoj pijaci
Realna cena za Rakovicu 65 bez hidraulicnog volana je 4000-5000e, ajde neka 5500 ako je bas bas ocuvana. R 76 malo vise. Ipak je malo jaci traktor. Ove velike su retke po oglasima, ali daleko od toga da su lose. A taj sto ceni 9000e, znas kad ce da je proda- Nikad. Cene su verovtno vise zbog trgovine sa arapima, ali i preprodavci svakodnevno prate oglase, pa cim iskoci nesto povoljno, odma kupuju, a ovi se vrte i po godinu dana, pa na kraju odustanu od prodajeGledao ovih dana oglase što se tiče Rakovica, moram da podelim utiske.
Ja ne znam sta ti ljudi misle.. Izbaci covek oglas imr 120 u odličnom stanju, sa novom kabinom, 94god itd. za 9000 e. Pre njega izbacen oglas 65dv 2000rs za 6500. Danas izbačena 76 za 8000, sve je to ok i kao vrhunac javlja se lik koji traži za 65 DV, 92 god 9000e. Kakav je sklop licnosti tog coveka da mi znati?!
Ajte kacite slike ili pisite sta kako da se spoji
Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока