markokg1982
Član
U casici je bilo trunje, pa kada smo je ocistili, nismo je lepo vratili. Zato je tu krpa. Brisali smo taj deo da vidimo gde curiKakva je to krpa iznad anlasera?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U casici je bilo trunje, pa kada smo je ocistili, nismo je lepo vratili. Zato je tu krpa. Brisali smo taj deo da vidimo gde curiKakva je to krpa iznad anlasera?
Meni ovaj traktor izgleda bas dobro. I da kupis drlju za te pare, nakucalo bi se mnogo stvari da bi ga samo osposobio da radi kako treba, a opet ne bi bio ofarban i pitanje da li bi imao nove gume.ja sam u ovakvom stanju kupio 560 sa 1300 i nesto sati, platio 2500e i zamijeni ovo, zamijeni ono i nabacim jos 1300e sa pogonskim gumama. a jos nisam kupio prednje gume, auspuh, opravio limariju. moj zakljucak iz ovog iskustva je bolje kupiti traktor koji je juce radio kod gazde nego drliju koja je stajala 10 godina.
Nemoze da kipuje beracMoraces stalno da skidas i namestas kardan.Radim ja vec godinama sa Rakovicom, i znam dobro sta moze a sta ne.
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Jel moguce i to?
Nemoze da kipuje beracMoraces stalno da skidas i namestas kardan.
Moraš da čekaš da prođe sav kukuruz da ne bi ispadao... gubiš vreme a vreme je novac