Ljuljaci
Član
Kolege, koliko orijentaciono vredi rakovica 76s, sa kabinom 2010 godiste sa 800 radnih sati?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je vrlo verovatno. Znam da kamion kada je izbacen iz brzine i kad dignem 1 tocak u vazduh, on pocne da se okrece i nogom ga zaustavim.jesi to sad radio po ovoj zimi? ako jesi ulje prenosi i okrece, gusto je. kod komsije na zetoru 4911 okrece non stop a rukom uhvatis on stane.
Jesi li se to ponovio
Vidim sa slike da imas i 560 ili 565,posto sam vlasnik i Rakovice 65S pored 565 mogu ti reci da je kod rakovice veliki problem upravljivost,mnogo lak prednji kraj pa ona ide kud ona hoce,po meni ona je nesposobna za neko dobro upravljanje bez odvojenih kocnica.Ima ajnslang i to je lepo po suvome i sa prikolicama ali ona u brazdu ne ulazi kao 565,ona ne ide losim putem gde ima kanala kao 565,bez kocnice da je bacis gde zelis njen prednji kraj nece,pogotovo 60 koja je laksa napred od 65Najvise zbog okretnosti. Nije superka obicna je.
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2