goran89
Član
Sta imas ti,dva dvosmerna izvoda? Ili samo jedan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda su ti uska creva za vazduh ako nisu tj ima dobar protok pojacaj pritisak na 8 bar..Kada smo vec pisali probao sam rasturivac tj.otvaranje i zatvaranje koje je hidraulicno da prebacim na vazduh nemoze-neradi slab je pritisak od 6bara da bi zatvorio.
Jake su opruge na cilindrima pa nemoze da zatvori.Mozda su ti uska creva za vazduh ako nisu tj ima dobar protok pojacaj pritisak na 8 bar..
Sraf za prebacivanje se okrene na gore kada bi ste koristili radnu hidrauliku, odnosno na desno (gledano sa sedista) kada kipujete (spoljna hidraulika).aha,znaci saraf za prebacivanje ostaje na polozaju za spoljnu hidrauliku samo se na srednji saraf poveze crevo za cilindre i onda funkcionisu cilindri i izlaz za kipovanje?
Odakle veca podizna moc R65 od R76. Moja R76 nosi i radi sa nosenom v28 tanjiracom oko 750kg inace bez i jednog tega napred, naj vise sam sa njom nosio oko 1300kg na kratko, mada hidraulici nije tesko. Jos jedno, ugradite pomocnu pumpu i resili ste problem oko kipovanja, cini mi se da je clan Mirko govorio da je oko 80e.