leka
Član
to su kod mene serviseri iz rakovice stelovali kad sam prve godine orao dubok bez tocka i od tad ja to vise nikad nisam dirao,jel ti ores sa ili bez tocka?I koji plug vuces?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
topalovic je napisao(la):ja sam kupio rakovicu r65 u novembru 2009 i koliko sam ja nju probao lepo je orala ali kako ce u leto to neznam.saf nepostoji ali danas sam video da gde se kaca topling postoji jedna marzetna i tu postoji brezon sa kontra maticom sad dali je to to ili n ije ja neznam dok neprobam
igor74 je napisao(la):Borko jagodinac. MOTINS i PETAR DRAPSIN nisu isto. sto se tice hidraulike na rakovici ima dva tipa. stari tip(bez male ručice) i novi tip ( sa malom ručicom i većim rezervoarom za ulje).nadam se da će mo uskoro uspeti skenirati radionički priručnik i staviti ga na forum pa će mo moći nastaviti diskusiju oko podešavanja. tako kako ti opisuješ podešavanje verovatno ni onima u rakovici nije palo na pamet ali ako radi svaka čast.pozdrav
pitaj za taj sraf,jel ima i na r76 2003 godtopalovic je napisao(la):meni ovih dana treba da dodju iz servisa imr-a da ga servisiraju jer nijr prosao prvi servis pa kad prodje prvi servis cu da ih pitam za taj saf
mica967 je napisao(la):Vase misljenje o IMR-120 ks
ne znam stvarno meni na prvi pogled na oko izgleda mocno ali nisam vozio ne znam stvarnomica967 je napisao(la):Vase misljenje o IMR-120 ks
topalovic je napisao(la):
francuz je napisao(la):Sad cu da pogledam na moju Rajku, pa cu da kazem da li ima iline kod mene......
Marcco je napisao(la):Leka,otidji do komsije nek ti nasteluje on ore bez tocka
Ma orao sam i ja duboko i plitko bez tocka ali plice mi se vise dopada sa tockom kod njega je to drugacije,a on i verovatno ne zna da ima taj srafMarcco je napisao(la):Leka,otidji do komsije nek ti nasteluje on ore bez tocka
ovo je za m34 a ne za dm 34. a cene su paprenemmb je napisao(la):Evo nekih cena delova za rakovicu 65.
Za: g.din Branković Miodrag
Firma:
Tel.: Datum: 25.02.2010. Vaša oznaka:
Fax. Predmet: Info PONUDA Naša oznaka: 10035 Strana: 1/2
Poštovani g.dine,
kao ovlašćeni diler za Perkins motore, a po Vašem zahtevu, šaljemo Vam ponudu za sledeće:
Originalni rezervni delovi za motor Perkins M34
BR oznaka Opis robe Kol. Cena
(EUR) Ukupno (EUR)
1 Čaura klipnjače 4 1,80
2 Klipni prstenovi 91,4 mm. garnitura 4 14,00
3 Klip 91,4 mm. 4 31,00
4 Košuljica cilindra 4 30,00
5 Leteći ležajevi STD, garnitura 1 14,00
6 Leteći ležajevi 1 sp. garnitura 1 24,00
7 Leteći ležajevi 2 sp. garnitura 1 24,00
8 Leteći ležajevi 3 sp. garnitura 1 44,00
9 Ležeći ležajevi STD, garnitura 1 30,00
10 Ležeći ležajevi 1 sp. garnitura 1 48,00
11 Ležeći ležajevi 2 sp. garnitura 1 48,00
12 Ležeći ležajevi 3 sp. garnitura 1 50,00
13 Aksijalni ležaj STD. 2 3,00
14 Aksijalni ležaj STD. 2 3,00
15 Ventil usisni 4 6,00
16 Ventil izduvni 4 8,00
17 Vođica ventila 8 3,00
18 Semering radilice prednji 1 9,00
19 Semering radilice zadnji (2 kom.) 1 16,00
20 Filter ulja 1 6,00
21 Vijak klipnjače 8 5,00
22 Matica vijka klipnjače 8 1,25
23 AC pumpa 1 57,00
Napomena: Gore navedena lista rezervnih delova podrazumeva originale.
Način plaćanja: 100% avans, virmanski ( u dinarskoj protivvrednosti po bruto kursu poslovne banke prodavca na dan
uplate) Sve cene u tabeli izražene su bez PDV-a
Rok isporuke: 5 radnih dana po narudžbi
Garancija: (svi rezervni delovi su u originalnom, holohramom zaštićenom pakovanju, poreklom iz Velike Britanije,
proizvođača motora Perkins) Garancija ( 6 meseci) na rezervni deo važi samo ako ugradnju istog izvrši
Powerparts doo, na generalnu opravku motora 12 meseci
Važnost ponude: 3 dana (za cene iskazane u EUR), dinarske cene važe samo na dan ponude
Napomena: Powerparts doo ne snosi odgovornost za pogrešnu isporuku delova, ako kupac ne dostavi tačne podatke
o broju motora, ili dostavi pogrešnu katalošku oznaku rezervnog dela.
Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju, u svako vreme.
Srdačan pozdrav !
Munjiza Nenad
parts & distribution
060 / 737 54 67