Nemoze.Kod nje je sa leve strane anaser.Znaci nemoguca misija.... Mislio sam da barem dolazi na zvono menjaca... Propade mi plan..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoze.Kod nje je sa leve strane anaser.Znaci nemoguca misija.... Mislio sam da barem dolazi na zvono menjaca... Propade mi plan..
Ja bi prvi uradio.Tamic mi u drugom dvoristu lezi ban badava.
Sad tek shvatam zasto to jos niko nije uradio..
Kod mene mogu da budu podignute ali ne smeju bas do kraja zato što onda ekscentar na osovini poluga zatvori ventil i onda ulje ne ide u razvodnik. Znači, povučete veliku ručicu do kraja, kada se poluge podignu skoro do kraja malo vratite ručicu da se poluge zaustave, okrenete sraf i veliku ručicu povučete do kraja i onda kipujete ručicom na razvodniku. Probajte ovako i sigurno mora da radi.
Kolege, treba mi pomoc, hidraulik na R65 hoce samo da podigne teret i kada podigne orudje se trese u najvisem polozaju, kada pokusam da spustim samo lupi o zemlju nema nikakvog otpora, hidraulik ga ne zadrzava, sta moze da bude?Unapred hvala...
Svaka cast Borku sve mu je na mestu.Prosta stvar kad zakacim jednoosovinku prikolicu za Rajku poluge hidraulika moraju biti gore jer kada se savija zakacinju u rudu.Kada je zakacena dvoosovinka ili jednoosovinka sa visokom rudom kao npr prikolica za stajnjak onada poluge mogu dole.Svejedno da li su gore ili dole kipovace.Samo kada su poluge gore ima manje ulja u hidrauliku za oko 1l ali,to mu nista ne smeta.Mogu da budu podignute skroz, zato sto klip kad dodje u krajnju tacku on povuce mehanizam nazad jedino sto kada se prebaci razvodnik tada se rucica za podizanje spusti dole i ponovo podigne gore i moze da se kipa.
Znaci ljudi pisao sam vec jednom poluge stavljajte u bilo koji polozaj i skroz dole i skroz gore i nema greske i mozete uvek da kipujete.
Sto se tice prikljucka na razvodniku mozete da kacite i u gornji i u donji sve zavisi sta vam je ukljuceno na razvodniku, mogu da budu oba za dvosmernu hidrauliku, a moze samo donji.
poz moze li mi neko reci od cega pase motor na karter od R65 neko mi rece da je blok isti kao od R60 posto mi je drugu pukao skroz blok na R65 pa da mu prepakujem neki kamionski,meni sam radio na M34 pa me inetresuje koaj varijanta bi mogla da se upakuje kod njega