Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po zakonu, traktor mora da ima zastitni ram ili kabinu da bi mogao da se registruje. A sad kako ko prodje na tehnickom. Probaj na drugom mestu da uradis tehnicki, samo dodaj jos jednu novcanicu od 500dinMeni nisu hteli da urade tehnicki pregled jer rakovica nema kabinu
A sta fali gumama osim sto klizaju gde se zaba popisa? Jedino signalizacija, koja sijalica manje-vise
------------------------------------------
Nesto sam zaboravio. Da li je na R65 izvodljivo ugraditi vazdusnu blokadu diferencijala? Mislio sam da uzmem vazdusni cilindar od kamiona za uljucivanje kipe i drugih prikljucaka, napravim drzace i da na dugme pomocu vazduha ukhucujem blokaduBas je zamorno kad moras da drzis nogu na polugi non stop ili bar dok ne dodjes do tvrdjeg...
Koje ulje koristite za hidraulik za r65?![]()
Malo sitnica prednja kolevka,zvono menjaca,lamela,korpa tako to...Sta sve treba da se odradi da bi se od Rakovice 65 napravila rakovica 76?? To jest da ubacim S44 motro u moju Rakovicu...
Neto pricam sa caletom kad bude riko ovaj motor da nadjemo neki S44 njega generalisemo i ubacimo u rakovicu..
Koliko prepravki ima da se to izvede i sta sve treba da li je to neko radio..
razmisljam samo da to nekad uradim,dobijem dosta jaci traktor... Motor upisem u saobracajnu i resen problem...