Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto? http://www.hidraulika.biz/p/imr-r65a/Najveci problem je ta tandem pumpa...
Nije ona nikakav problem,ona je najmanji problem,4 srafa i 30 000 dinara i kraj...daleko veci problem je sve uklopiti,namestiti da to i lici na nesto,podesiti tacan hod klipa,nosac klipa,nosac orbitrola...malo se igrati,ali ODGOVORNO pre svega,jer upravljacki sistem nije za potceniti....Najveci problem je ta tandem pumpa...
Znam da ima te upore, ali opet kod mene most hoda 2-3mm napred nazad a lufta nema. Moram da uradim kod strugara distanc podlosku i stavim izmedju mosta i kolevke. Volan je mehanicki i uvek podmazan, nema lufta u biksnama vec most samo seta napred nazad na osovini.Nema opterecenja na centralnoj bolcni,postoje uprege dve na mostu koje drze sve to...a ovaj sistem ne bi se usudio na traktor da stavim,orbitrol i dvosmerni klip je proverena prica,kod nas evo 4-5 godina radi jako lepo...
Pa ta pumpa je najskuplja...Evo kako sam ja to odrado
- - - - - - - - - -
[/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG] zupcanik sam zaboravio da slikam
- - - - - - - - - -
nema sta da zataji ja imam samo jednu pumpu i koristi se za hidrauliku i volan .Radi perfektno