talianu
Član
Zna li neko gde ima da se kupi brava za prednja vrata (šoferšajbnu)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad sam radio tehnicki na traktoru, onaj lik je trazio da proveri broj motora i sasije, iako sam mu tvrdio da je sve u redu. Posto su plocice bole zafarbane, on je farbu gulio skoro 15min i nakraju jedva nasao brojeve, kako motora, tako i sasije(trupa) i ustanovio da je u saobracajnu greskom unet 1 broj viseMoja rakovica registrovana kod kuce nije vidla tehnickog barem do skora nije bila registrovana jer otac kao ne treba vamo tamo dok nisam imo saobracajnu a kad sam imo saobracajnu tad je ja mislim policija gledala broj motora mada nisam nesto obraco paznju al su nesto zavirivali i podvlacio se jedan i pod prikolicu i gledo broj nekakav nesta trazio a bila mi zakopcana za stajnjak :/ nek se ono u papirima sve slaze manje boli glava kasnije. A super im je to da ukucaju isti broj bas sam se zapito ko bi snosio troskove oko papira nek te sluzi dugo vremena inace zahvalni motori moj vec mozda oko 4000 rs davno stao sad dosla men sa 700 pa radila s jednim satom 300 jednim 400 i kad je crko taj zadnji ima 5 6 godina nikad otvaran bez problema ma da mislim da je vrijeme da se pumpa nosi na remont kad je topal nece da upali dok se ne ozraci
Ako je siroka kabina (Bač),onda je ista i prednja i zadnjaI zadnja mi treba,ne znam ni kako izgleda.
Nisam zagledao unutra da li je na isto mesto ili ne a nemam ni zeljuAli nije vracena na isto mesto.. Sad moze da radi hidraulika bez kardana ali nemozes da iskljucih hidraulicnu pumpu a da radis sa kardanom...
Ona rucica dole na menjacu ima samo 2 hoda napred i nazad(kad je napred pumpa je ugasena) a kardan se ukljucuje sa desne strane kod komandi za hidrauliku.ZAsto nema???? PA ima rakovica koje su fabricki imale taj princip sto ti kazes sa prekinutom cevi (na njoj prioritetni ventil) i posle ulje ponovo vraca pozadi u rezervoar... To moze da se izvede i na tvoju rakovicu...