Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene u komsiluku je odradjena jedna takva kabina na Rakovici,odignuta je skroz od menjaca,ravan pod i odvojena instrument tabla od ostatka traktora i mogu reci da je ispalo odlicno...
To sto mnogo dimi i trokira to su simptomi losih dizna.moze to biti uzrok sto je i sitnica.Mada ne znam sta bi bilo to lupanje?Jedino ventili...Ljudi moji opet se javio problem i kod ovog motora na 76-tici odradio je 6 sati i to laganica u transportu suncokreta od jednom poceo da menja zvuk to jest trokira i dimi kao lokomotiva brzo izadjem iz kabine kad cujem neki zvuk lupa iz glave motora i radi kao na tri klipa ne sastavlja zvuk dosao sam kuci evo danas upalio radi sve ali isto dimi nenormalno lupa ja ne znam da li da se smejem ili da placem!
Ako je odjedanput poceo motor da lupa moze biti da je ventil stradao,ili gora varianta-klip zalepio...to je moje misljenje.Ljudi moji opet se javio problem i kod ovog motora na 76-tici odradio je 6 sati i to laganica u transportu suncokreta od jednom poceo da menja zvuk to jest trokira i dimi kao lokomotiva brzo izadjem iz kabine kad cujem neki zvuk lupa iz glave motora i radi kao na tri klipa ne sastavlja zvuk dosao sam kuci evo danas upalio radi sve ali isto dimi nenormalno lupa ja ne znam da li da se smejem ili da placem!
Skines poklopac i promenis O-ring gumice.Curi nafta na PVP gde stoji rucica za gas,u pitanju je R65,sta raditi?