Ne znam vise sta da radim serviseri su bili jedno 15 puta kod mene za godinu dana,drugog dana kad sam ga uzeo dosli su zbog menjaca kap ulja nije bilo na sta su rekli da niste vi ispustili ulje ja sam na to rekao DA LI STE VI NORMALNI kao ovo se nikad nije desilo slikali su da pokazu direktoru pa onda menjali su zupcanik pa bruji ne moze da se sedi u kabini opet menjaj pa onda ispada iz brzine i nisu uradili nista jedno 5 puta otvaraj menjac dok ja nisam platio iz svog cepa prevoz do fabrike gde su ubacili noc menjac i diferencijal i od tada to je reseno,krece 2 problem pukne drzac toplinga (gde se kaci sa 3 rupe)tu sam cekao nedelju dana u sezoni da donesu deo kao greska u izlivanju posle dve nedelje hidraulik nece da dize ispalo nesto tako opet cekaj,pa onda otisla lamela pocelo nesto da lupa kad se stiska kvacilo,posle nekog vremena crkla je i pumpa volana,sad poslednje su menjali dizne i to doneli nove dizne neispravne(zemljo otvori se) pa sam cekao druge i te koje su dosle morao sam kod bosiste na stelovanje i dalje dimi sve gore ja ne znam sta ce da me snadj jos sa njim!