borko jagodinac
Član
nije problem i ja se slazem da otvorimo nove teme.
a sto se tice tog stelovanja sto ti radis, ti samo fiksiras hidraulik do zeljene dubine, ali on tada ne pliva, a ko zna koliko ti je sraf zavijen ili odvijen i dali poluga uopste reaguje na ventil.
Kada se steluje na srafu tada hidraulik odrzava jednu dubinu i poluga nonstop pretiska ventil pomalo, tako da rajka ide bez problema. Hidraulik je tu najprecizniji. pokusajte nekad kad upalite traktor da rukom pogurate polugu i videcete kako se hidraulik dize onoliko koliko je vi gurate.
Ja sam orao sa raznim traktorima, ali verujte mi rajka ima najbolji hidraulik(znam ga u prste).
Bice jos slika za vikend i nekih skica. Poazdrav do tada od Jagodinca
Jos nesto, obe rucice su kod mene u donjem polozaju u oranju, malu jedino koristim kada kacim prevrtac sena, bure za prskanje i rasturac djubriva
a sto se tice tog stelovanja sto ti radis, ti samo fiksiras hidraulik do zeljene dubine, ali on tada ne pliva, a ko zna koliko ti je sraf zavijen ili odvijen i dali poluga uopste reaguje na ventil.
Kada se steluje na srafu tada hidraulik odrzava jednu dubinu i poluga nonstop pretiska ventil pomalo, tako da rajka ide bez problema. Hidraulik je tu najprecizniji. pokusajte nekad kad upalite traktor da rukom pogurate polugu i videcete kako se hidraulik dize onoliko koliko je vi gurate.
Ja sam orao sa raznim traktorima, ali verujte mi rajka ima najbolji hidraulik(znam ga u prste).
Bice jos slika za vikend i nekih skica. Poazdrav do tada od Jagodinca
Post je spojen: [time]1266579244[/time]
_________________________________________________Jos nesto, obe rucice su kod mene u donjem polozaju u oranju, malu jedino koristim kada kacim prevrtac sena, bure za prskanje i rasturac djubriva