Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja ljudi moji nikako ne mogu da nastelujem moju rakovicu 65 i plug imt 756 a da mi ne vuce traktor u desno,sve sam zivo pokusao i nece.
Meni je u branju trosila od 15- 20 litara po hektaru, trebalo mi je oko tri sata za hektar, znaci oko 6l na sat, ali sam je vozio na 1800-2000 obrtaja.Jel vise trosi R 65 ili IMT 560?Koliko bi potrosila R 65 za sat vremena rada kardanom na 1200-1300o/min(obrtaja motora)?
Ja orem s r60 i plugom imt 12 cola (755 proširen) i ne vuče nikud, plug podešen da hvata 60 cm, španeri otpušteni. mora se to moć uštelat (osim ako je plug kriv)Nećeš nikad ni uštelovati da ide bez kose vuče sa zahvatom od 60 cm. Ja sam kod mene (identična kombinacija) namestio da plug hvata 70cm i sad ide dobro.
Ja orem s r60 i plugom imt 12 cola (755 proširen) i ne vuče nikud, plug podešen da hvata 60 cm, španeri otpušteni. mora se to moć uštelat (osim ako je plug kriv)
Vise trosi IMT 560 od R65Jel vise trosi R 65 ili IMT 560?Koliko bi potrosila R 65 za sat vremena rada kardanom na 1200-1300o/min(obrtaja motora)?
iskreno da kažem nisam ja neki stručnjak, al sam isprobavao dok nisam uspio uštelat. puno su mi pomogli ljudi s ovog i hr foruma i zato puno hvala svima. e sad jedino ne znam jel ima razlike u dužini koljenaste na 755 i 756 ili su jednako dugačke. i ne znam jel ima veze što na mojoj rajki nisu njene original poliuge hidraulika, nego od nekog imta, i mislim da su par cm duže nego original. evo slikeHajde, molim te, slikaj položaj kolenaste osovine na plugu (koliko je koleno pomereno od kupe pluga).
Kakvo oranje prvom brzinom,sad ima da te kritikuju
Ma sluzi to sa gumama 16,kako 76-ca ima vece gume a ista krila.Imao sam problema jer sam dosta koristio traktor u sumi i po jako losim putevima pa je blata bilo i previse,pa se nemoze proci,slajfovanja i propinjanja i previse i preterano.Inace u tanjiranju je mnogo bolja sa gumam 16,po meni lakse nosi tanjiracu i ne propada.
Zavisi gde ces da ores,u Macvi ili Pocerini i dali je 76S ili 76S-DV i koje su zadnje gume.pozdrav svima,evo ovako kupio sam novu rakovicu 76 s pa se dvoumim koje plugove da kupim dali 757-14 ili 757-16 ili 3 brazde 12 coli?sta vi predlazete?
imam 560 i vuce 757-14.Koji si traktor do sada imao I sta si vukao od plugova?
u macvi 76s nije dv...zadnje gume su 14-9-28.postavicu je na forum ako stignem...Zavisi gde ces da ores,u Macvi ili Pocerini i dali je 76S ili 76S-DV i koje su zadnje gume.