IMR - Rakovica

[
eeeeeeeeee-104.jpg
[/IMG]
eeeeeeeeee-105.jpg
[/IMG]
Danas spremao rajku za setvu soje
Zasto moraju biti toliko rasireni tockovi??

moze se povecati sasijeces na glavi za 1cm sa obadvije strane mnogo znaci

Moye i vise od 1 cm. Radio je jedan poynanik, ali je malo preterao pa sad mora da pazi. Mislim i da je clan malaksalo obrusio na svom.

- - - - - - - - - -

Kolege opet vi poredite r 65 sa imt 560,to nije isto da se razumemo,poredite r65 sa imt 565 i onda nam kazite svoja iskustva
Nisam pisao zbog poredjenja, nego da bi pojasnio zasto rakovicu smatram ciftarom. Za primer sam uzeo 560 zato sto njega imam .

ja sam u sebe obrusijo za 1.cm i taman je nevalja i previse onda kad namotas pun lijevi ili dene udara krajnica u saraf sto drzi rukavac

da te grancike onaj polu mjesec sve brusis dokle ne pocne da krajnica zakaca saraf na p.trapu ja sam cak i malo saraf obtusijo da izvucem maksimum

Meni se Rakovica u zivotu nije podigla ni milimetar... Ali kad sam radio sa necim tezim ja stavim svih 5 tega plus onaj prvi zasrafljeni pa nek proba tad da se podigne... Ovako bez tegova uredu...
Rakovica se propinje cak i na prazno kad malo brze rastavis kvacilo:osmeh:Dobro ona poteze,u sumi sam dosta radio sa njom,ima blokadu dobru ali zato na dva tocka je stalno i sa celom garniturom tegova.U sumi mora da se pazi,izvlacenje trupaca uzbrdo mora iskljucivo sporohodnom inace veoma lako se podigne i prevrne.Mana je sto je DV previse laka napred cak i sa garniturom tegova,u sumi se isto lako podize pa i nema neke pomoci od prednje vuce.
Primer::osmeh:
http://www.youtube.com/watch?v=IGsfUx8Efck

Pa dobro za sumu uredu propinje se svaki traktor ali ovako u polju sa njom nisam imao problema...

Pa mirko i nije ti neki primer,pogledaj koliko balvana vuce,pa imas jos puno snimaka videces da veci traktori propinju pod tim teretom . Inace meni se jos nije desilo da se propne.

Nazad
Vrh