nikola indjija
Član
Ja sam moju sada rasirio na 2m i mislim da je sada anslag manji,ali se zato volan lakse mota
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dali je neko na 560 brusio granicnik na sponi?
Ima li efekta
Zasto moraju biti toliko rasireni tockovi??[[/IMG][/IMG]
Danas spremao rajku za setvu soje
moze se povecati sasijeces na glavi za 1cm sa obadvije strane mnogo znaciDali je neko na 560 brusio granicnik na sponi?
Ima li efekta
moze se povecati sasijeces na glavi za 1cm sa obadvije strane mnogo znaci
Nisam pisao zbog poredjenja, nego da bi pojasnio zasto rakovicu smatram ciftarom. Za primer sam uzeo 560 zato sto njega imam .Kolege opet vi poredite r 65 sa imt 560,to nije isto da se razumemo,poredite r65 sa imt 565 i onda nam kazite svoja iskustva
ja sam neki dan i ima efekta,brusio sam na glavi upravljaca
Rakovica se propinje cak i na prazno kad malo brze rastavis kvaciloDobro ona poteze,u sumi sam dosta radio sa njom,ima blokadu dobru ali zato na dva tocka je stalno i sa celom garniturom tegova.U sumi mora da se pazi,izvlacenje trupaca uzbrdo mora iskljucivo sporohodnom inace veoma lako se podigne i prevrne.Mana je sto je DV previse laka napred cak i sa garniturom tegova,u sumi se isto lako podize pa i nema neke pomoci od prednje vuce.Meni se Rakovica u zivotu nije podigla ni milimetar... Ali kad sam radio sa necim tezim ja stavim svih 5 tega plus onaj prvi zasrafljeni pa nek proba tad da se podigne... Ovako bez tegova uredu...
A jel znate zašto se rakovice "propinju"?
U pravu siZbog šunki (reduktora).
kakve veze imaju reduktori sa propinjanjem?