Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da,ali nemaju svi spoljne bočne reduktore-pa onda prokližu na točkovimapa i drugi traktori imaju reduktore pa se toliko ne propinju?
Mislim da to sto ona ne proklize nema veze sa tezinom reduktora, vec sa njihovom funkcijom.
Ma zbog suve snage motora.....A jel znate zašto se rakovice "propinju"?
Neeeee,nisi dobro razumeo nije teži nema to veze nego teže proklizavaju traktori sa spoljnim bočnim reduktorima a ako teže proklizavaju onda se znaju "propinjati"Pa da zbog bocnih reduktora je traktor tezi pa ima veci pritisak na tockove....
težina nema vezeMozda,ali ipak daju i na tezini zadnjeg kraja traktora zar ne???
hehehehe-a ja se pitao gde si tiMa zbog suve snage motora.....
Mislim da to sto ona ne proklize nema veze sa tezinom reduktora, vec sa njihovom funkcijom.
Rakovici ne treba nista da zakacis da bi se propela, malo brze pusti kvacilo i odmah ce da poskoci....Bocni reduktori nemaju nikakve veze sa propinjanjem. Propinjanje je uslovljeno mestom kačenja tereta i rasporedom tezine između prednje i zadnje osovine. Bocni reduktori imaju ulogu da rasterete transmisiju i ništa drugo.
Tu sam,tu sam. Malo sam bio odsutan zbog kompa,ali od svih foruma gde sam učlanjen najviše sam tu.hehehehe-a ja se pitao gde si ti
Pomaži,nemogu toliko da pišem
Opkoraci 4 reda na 50cm(repa,soja)i 3 reda(kukuruz,...)Razmak je 2m od sredine do sredine zdnjih gumaPa da gazi izmedju redova?Koji je razmak sad?