Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To na sredini što imaš lufta i što hoće da se čuje kada ideš napred nazad jer tu "šeta" to se rešava tako što otpustiš te šarafe,digneš prednji most i gurneš ga nazad ili napred u zavisnosti od stanja i ponovo zašrafiš-najverovatnije da samo tu i imaš lufta i to se ponekad čuje kada ideš napred-nazadZaboravih da kazem.. Danas podigao moju Rakovicu na dizalicu (prednji kraj) i trap ima lufta samo napred nazad nikako u drugim smerovima??? Kupio sam one biksne i sve ali nikako vremena to da rasturim.. Sad razmisljam jer ce taj luft napred nazad da prestane kad stavim nove biksne??? A dosta se potrosila i ona platna sto ide na srednjem drzacu znate sto ide izmedju trapa i centralnog drzaca... Jer moram i tu platnu da menjam????
Te na sredini jer tu se luft i pojavljuje i nisam siguran 100% dali ima jedan šaraf napred da se odpusti.Koje srafove odpustim??? I jer moguce da to sredim bez promene biksni???
To ti je to.............javi rezultate obaveznoOdmah cu to sutra pogledati... Ako moze da se na taj nacin sredi sto da ne..
Ma pisao je na prosloj strani da ima neko da je uradio na R60 sa dve brzine pa cekamo slike da vidimo kako,a ako je ubacio od landina onda je samo ubrzao i to je jedna brzina
Taj sto ima dve brzine je iz Indjije,a brat mi je iz MacvePa to taj sto ima dve brzine kardana?
Moraćeš ubaciti dodatnu platinu-podlošku. Ono što je M.Jovanović objašnjavao važi za nove traktore. Inače pre nego rastaviš taj središnji deo izmeri luft-hod (koliko mm trap beži napred nazad) da bi znao koje debljine podloška je potrebna.A dosta se potrosila i ona platna sto ide na srednjem drzacu znate sto ide izmedju trapa i centralnog drzaca... Jer moram i tu platnu da menjam????