Evo mog (lošeg) iskustva sa smrzavanjem vode u traktoru:
Pre 11 god. sam kupio sam IMT 560, kome je već bio varen blok zbog pucanja od smrzavanja vode u njemu. Blok je bio dobro zavaren, ali je ipak rosio na kraju vara. To uopšte nije smetalo za rad jer traktor nije gubio vodu. Izgleda da je u tom smrzavanju stradao i hladnjak, jer je na traktoru bio nov hladnjak kad sam ga ja kupio. Prilikom zamene hladnjaka, prethodni vlasnik traktora je izbacio onu savijenu cev koja zaobilazi kaiš, i direktno je kroz kaiš spojio gumena creva od hladnjaka do vodene pumpe. Ja sam odmah kupio novu tu savijenu cev, i jednostavno nisam uspeo da je namontiram jer nije bilo mesta za nju, ili je ona bila preširoka, ili sam ja (pre)smotan.
Uglavnom, ostavio sam sistem takav kakav je, i ukoliko bi mi pukao kaiš, da bih namontirao novi morao sam da skidam to gumeno crevo, tj. da ispuštam vodu.
U traktoru nikad nisam imao antifriz, već bih u jesen čim završim oranje ispuštao vodu iz njega. Traktor sam uvek posle puštanja vode (van garaže), upalio i uterao u garažu čime bih isterao i zaostalu vodu iz vodene pumpe... Traktor je stojao u garaži koja nije imala kapiju, tj. bila je otvorena sa zadnje strane, a preostale tri su bile zatvorene (zidovi). Motor je bio u onom zatvorenom delu garaže i nikad nije bilo nikakvih problema, sve do pre tri godine kad sam zbog više mesta u garaži traktor parkirao u rikverc, tj. motor je sad bio prema ovom otvorenom ulazu. Podrazumeva se da sam opet ispustio vodu iz traktora...
U proleće naredne godine, prilikom prvog punjenja vode blok je propišao u nastavku onog vara (tamo gde je pre rosio). Bilo je očigledno da je zaostalo vode i da je ona smrzla u bloku. Ja sam naravno bio optužen da sam zaboravio da pustim vodu i sl., mada to nije bila istina, jer da jeste otišao bi i hladnjak, a sa njim je sve bilo ok. Majstor mi je tečnim metalom zapušio pukotinu (mada to nije dobro uradio i stalno mi rosi voda na toj pukotini kad se upali pa posle stane, i sve više i više kako vreme prolazi, ali evo već 3 godine radim bez problema sa traktorom). Prilikom te opravke dao sam mu i onu krivu cev da namontira ako može, i on ju je nekako uglavio.
Kad je došla sledeća jesen i ponovno ispuštanje vode, ispustio vodu kao i uvek, izvrnem slavine na bloku i hladnjaku (čak ih posle i ne vraćam nekoliko dana), i skinem čep sa hladnjaka. Međutim, nisam imao cevasti ključ da odvrnem i treću slavinu, onu na onoj krivoj cevi. Otišao sam do prodavnice da kupim cevasti ključ, i kad sam se vratio već je i kapljanje prestalo i na bloku i na hladnjaku. Odvrnuo sam tu slavinu na krivoj cevi i potekla je voda i na nju. I kako je voda slabila na toj trećoj slavini, tako je ponovo iz slavine na bloku krenula voda, prvo malo a potom jakim mlazom da bi ubrzo opet presušila!!!
Nisam mogao da verujem, odakle sad ta dodatna voda iz bloka? I jedino mi je logično bilo da je to moguće samo zbog vakuuma koji je zadržao deo vode u bloku, jer je termostat odlično dihtovao sa jedne strane, a sa druge je deo vode u krivoj cevi takođe omogućavao vakuum u bloku. Čim je voda istekla iz te krive cevi, koja je pravila jednu vrstu sifona, oslobodio se prolaz vazduha u blok, i zaostala voda je iscurila iz njega.
Dok nije bilo te krive cevi i slavine na njoj, jedan mali deo vode je ostajao u gumenom crevu (ispod nivoa slavine na hladnjaku) te činio sifon i zaptivao put vazduhu do bloka. Zbog dobrog zaptivanja termostata i semeringa na vodenoj pumpi, u bloku se pravio vakuum i ostajao je manji deo vode u njemu. Dok je traktor bio prednjicom okrenut ka unutrašnjosti garaže voda nije mogla da smrzne, ali kad je bio okrenut prema napolju onda je smrzla, (a možda je i zima bila jača
).
Ne znam da li je ovo moje objašnjenje tačno, meni je bilo samo to logično, mada mi i dalje ne veruju da sam onda pustio vodu iz traktora. Iz cele ove situacije je ipak proizašla i jedna dobra stvar - te godine je konačno (preko reda
) stigla i kapija na tu garažu.