Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gledao malopre,izgleda da je pukla ta civija sto vi kazete,samo ja ne mogu da je vidim gde se nalazi ta civija,sta treba da rasturim?,moram sutra lepo da operem to mesto jer je puno zamascenoTo se meni desilo pukla je ta civija ili kako vec se zove i pedala propada aa nista ne ukljucuje... Odatle pocni sa trazenjem...
bice uradjeno to sutraOdvi ta dva srafa i skini tu polugu koja ukljucuje blokadu i lakse cas vratiti novu civiju na mesto.. Tako sam ja uradio..
probaj na ovaj broj prodavnica ferguson Pancevo peca ja vlasnik 0638080426Treba mi horizontalna osovina hidraulika za R65,sto ide u blok,na koju se kace ramena poluga...ako neko ima za prodati ili ako neko zna telefon neke prodavnice rez.delova gde bi to mogao pronaci...zvao na nekoliko mesta,nemaju.svaki broj je dobrodosao.
Nove za pocetakMoram da radim generalku na R-65 DW. Najveća muka je koje delove ugraditi. Ako neko ima savet ili preporuku unapred zahvalan.
Petar Drapsin ako nadjesMoram da radim generalku na R-65 DW. Najveća muka je koje delove ugraditi. Ako neko ima savet ili preporuku unapred zahvalan.