kinez
Član
rakovica 60 ima pumpu u menjacu tako da ne moze ventil prioriteta ali moze druga pumpa kao i na imt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sto se tice te druge pumpe interesuje me dal ona ima sopstveni zupcanik il mora da se kaci(zupci) na kompresor posto sam spremio orbitrol i klip al mi se nebudzi pumpa od nekog auta ako nemorarakovica 60 ima pumpu u menjacu tako da ne moze ventil prioriteta ali moze druga pumpa kao i na imt
koji broj lezaja pase na rukavu mesto onih podloski i kako reaguju, mislim radili bolje volan nego pre?
koliko po vama vrijedi rajke 65 1992g.p 22oor/h.Gastarbajter je uzeo i ima samo prikolicu od priključaka znači njive nije vidila i nabacio nove gume stare pojeo asvalt i stajanje
Kod me u selu ima ista Rakovica sa veoma malo radnih sati isto ljudi u inostranstvu ceni je 5000 evra... Vec duze vreme je prodaje niko nije ozbiljno zainteresovan,zbog cene valjda..
Ako ima hidraulicni volan, a trebalo bi da ima... Vredi 6000 sigurno. Ja sam za moju 95. godiste dobio 6200e.koliko po vama vrijedi rajke 65 1992g.p 22oor/h.Gastarbajter je uzeo i ima samo prikolicu od priključaka znači njive nije vidila i nabacio nove gume stare pojeo asvalt i stajanje
- - - - - - - - - -
sa kabinom
znam za toga jd iz piplića nije mijenjan motor nego boš pumpaTako sam i ja cuo da je kod jednoga covjeka u susjednom selu mjenjali motor na novom John deeru valjda je dimio puno i nesto je slabo isao.
T o sve stoji,ali ipak novi traktor od skoro 80 konja da platis 13 000 e sa duplom vucom +kabina 1500 e to je dzabe,tako da ako se i desi neka sitnica nije strasno. Najbitnije je da je motor,menjac i hidraulika u redu a ja se ni na jedno od toga nisam zalio ,traktor radi kao sat.@fiat615 & sinisa1979
Људи, причамо о новом трактору. Ако је ново, не би требало ништа да рикне, па макар и те ситне ствари. Односно, тако нешто треба да се сведе на минимум, а не да постане учестала појава.