sinisa1979
Član
Srdjane jeste isti anlaser. A štima i na Zmaj kombajne sa perkins S-46 motorima. Vlado da ne povlači tebi pedala kvačila pedale kočnice pa da zato blokiraju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa neznam iskontrolisacu sve sutra... uglavnom meni se pedale kocnice vrate nazad u normalan polozaj ,i kad krenem da pustam kvacilo kao da kocnice i dalje drze traktor,on krene 1-2 metra i oseti se miris "brusenog" metala
imas privatnu porukuPozdrav drugari. Razmisljam da prodam rakovicu 60,u solidnom stanju sa novim gumama, pa me interesuje koliko bi to vredelo para, dal se isplati prodavati ili nek stoji kao i do sada..
Lepa rakovica,takvu imao moj komsija,samo umesto beli poklopac krova imao narandzasti. Sad dal to nesto fabricko,ne bih znao,rakovica perfektna.
Na mojoj nije nista promenjeno sem AC pumpe i lamele a ima 3500 radnih sati...
Ima kod mene u selu jedan par tegova možda i više na prodaju. Ako se dobro sećam 0.5e/kg.gde imaju da se kupe kao i koliko kostaju??
Verujem,komsijska rakovica nije pipnuta,samo filteri menjani,ulje i jednom bos pumpa nesto zezala,al nije skidana. I ostali koji imaju rakovice,nisu nista preterano radili na njima.
Mislim da nema potrebe da stavljas tegove.Ja bar nisam imao potrebe za njima.Skinuti kad je kupljena i nikad nisu stavljani.Jos imas pvOvi sa kojima sam pricao su svi govorili a stavim 14tice jer su 16tice velike za rajku,ona je i ovako brza,mogu misliti kako je tek sa 16ticama... Pre neki dan sam merio traktor sa prikolicom ima 3,900 kg,sto znaci traktor ima oko 3 tone,pa sam mislio da ga jos opteretim