SasaK
Član
Koliko kosta taj filter,otprilike?Ako ce biti problema da kupim novi,da se ne zeznem...Nije dobro za pumpu, mozda sad nema nikakvih problema, ali kasnije sigurno bice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko kosta taj filter,otprilike?Ako ce biti problema da kupim novi,da se ne zeznem...Nije dobro za pumpu, mozda sad nema nikakvih problema, ali kasnije sigurno bice
E to i mene interesuje,jer se kod mene isto to desavalo xx puta,kad se kaci nesto i tako dalje...pa kako onda se ponasa sklop klipnjaca-klip kada npr dignem poluge rukom u vis,klip stoji,a klipnjaca seta-zar ne bi trebalo da spadne,posto je to vec xx puta tako radjeno i bez problema?
kakve veze sediste ima pocerina?sediste se kaci na poklopac menjaca i pase na sve kabine.Pa sad da li je puno ili malo para, mozemo reci tek kada vidimo koja je kabina u pitanju, i u kakvom je stanju... Ukoliko je to ona siroka kabina, onda je nisi puno platio, ali mislim da ces onda morati da skines svoje sediste posto ta kabina ima svoje...
ne diras nista.stavis nosace kabine i spustis kabinu na njih,posle gde treba ako nema originalne limove krojis nove za rupe.mozda danas dodje kabna moram mu skinut jos one "podmetace za noge " a jel se moraju mijenjat sta papuce kocnica il samo treba skratit da blize hvataju