SasaK
Član
Meni je majstor izvadio filter,vec vise od godinu dana tako teram i nista mu ne fali...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni je majstor izvadio filter,vec vise od godinu dana tako teram i nista mu ne fali...
traktor je 91. god vjerovatno niko nije mijenjo al mijenjano je uljeZavisi koji filter ide
ako mislis na ove cijevi koje vode do one pumpe gore na njima nema prosirenjaAko nemas duplu pumpu napred na motoru kod kompresora onda nema gde da bude na drugom mestu osim tu gde si slikao. Tj ispod veceg otvora-poklopca tu bi trebalo da se nalazi filter u metalnom kucistu koji se rastavlja kljucem 21. Proveri jos onu debelu cev koja ide odozdo u pumpu da li na njoj ima prosirenje-tzv rezervoar ili je jednake debljine od kucista do pumpe. Jedino bi tamo mogao biti drugi filter ali tesko ako nemas duplu pumpu. Verovatno je neko izvadio filter da ne bi isle poluge gore kad je hladno ulje i napicis gas.
ma nema veze al hajd reko da nije sta vratio kroz kipanje prikolca jer prikljucci znaju bit prljaviBas sam sad ovo pogledao i nigde nisam nasao da pise ili da je nacrtan filter,ili ga ja jednostavno ne vidim...mi smo dobili katalog od starog tipa a novi je tip sa hidro volanom i pumpom ispod sedista.Ovako je kod tebe:
spljostio se,pa menjam,a i menjam gumicu klipa i ulje.da li smem da sipam u hidraulik hidrol 80?znam da to nije original,ali knjiga kaze leti ide 90,a zimi 68,pa da nadjem neku sredinu?Mozda mu je pokidan....
kad nikad uzivo nisam video...pa kako onda se ponasa sklop klipnjaca-klip kada npr dignem poluge rukom u vis,klip stoji,a klipnjaca seta-zar ne bi trebalo da spadne,posto je to vec xx puta tako radjeno i bez problema?Klip i klipnjaca nisu vezani, nego se samo oslanjaju jedno na drugo, tako da mozes da izvuces klip bez problema napred i da ga vratis, samo moras da pazis prilikom vracanja da ode do kraja, mislim da ode skroz do klipnjace da bi ona upala tacno na sredinu, inace sledi lom