Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ako nije tajna koja je bila cijena u € 76 i 76 DV bez subvencijeImao je moj kum 76, 2003 godiste, cini mi se da je 3 puta zeznula spojnicku, i prodao ju je. A jedan drugar je prosle godine kupio isto novu 76 DV, do sada je menjao rezervoar posto je pustao, vodenu pumpu i sada ga nesto zeza pumpa visokog pritiska... I da traktor je navodno dobio sa antifrizom u njemu, kada je izmerio do koje temperature trpi cini se da je pokazalo 0 stepeni....
kod nas je 65 95oo € bez kabine i tegova a ista cijena 539 s kabinom cak malo i skuplji76 bez DV je bila kupljena 2003, tada koliko se secam jos nije bilo PDV-a a ni subvencija, ali mi se cini da je tada bila 9000 evra... A za ovu DV nisam siguran moracu da pitam druga...
kod nas je 65 95oo € bez kabine i tegova a ista cijena 539 s kabinom cak malo i skuplji
Kako te sluzi Rakovica, jel je bilo nekih problema sa njom, koliko sati vec odradio sa njom? hvala unapred...kuio sam je bez kabine na sajmu 2009 a dogodine isto na sajmu sam kupio kabinu traktor sam kupio sa onim popustom od 2000evra a na kabinu dogodine dobio povracaj od 40% tako da ispalo bolje sto sam kupio posebno
kod vas je rakovica bez kabine 7100 evra,ja zvao i proverio.Kod vas su traktori jeftiniji za 30%kod nas je 65 95oo € bez kabine i tegova a ista cijena 539 s kabinom cak malo i skuplji
mozda u rsu a u federaciji cekas posticaj 20%kod vas je rakovica bez kabine 7100 evra,ja zvao i proverio.Kod vas su traktori jeftiniji za 30%