Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne samo u tvom selu nego u celoj macvi barem kod moje rodbine,ko nema dve rakovice taj nije gazdaKod mene u selu je 70% Rakovica,to je traktor na kom sam naucio soferirati i znam veoma dobro kako se mota 558,a kako rakovica.
ja mislim da konstruktor rakovice nije bio lud kada je stavio gume 6 00 19,jeste lakse nabaviti gumu 7 50 16 ali to je smrt za glavu upravljaca i za trap,mnogo je bolje veca guma narocito kada gazi oranje mnogo lakse ide nego manja guma.Ima takve tockove prednje moj komsija u selu,voli covek da stedi i improvizuje.Rezultat je bio da je pukao ceo prednji most,a o motanju ni reci,zato je ovaj iz oglasa ugradio hidro volan.Nije dzabe na rajki onako uska guma napred a visoka,i naravno i kad bi takve uske a visoke gume bile na 558,560 sa meksanickim volanom motao bi se kao lud.Sve ima svoje