Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tibi ti si jedan od onih koji se sa punim pravom PIO osigurao gde ti želiš i tako bi trebalo da bude sa svim poljoprivrednicima(pa ko želi da uplaćuje neka uplaćuje a ko ne taj i ne mora)-ovako te primoravaju kada je paoru najviše potreban novac da uplati 45000 i to za kakvu penziju i to pod uslovom ako je ovi lopovi ne potroše kao što se to već desilotibor je napisao(la):Onda i ja hobista,jer odkad ja i supruga ostavili posao u društvenoj,nismo se prebacili u zemljoradnički PIO,nego plaćamo inostrani životno-penzijsko osiguranje jer to što uplatim vratiće mi sa kamatom ili će deca naslediti
Šta da radim ,nešto hoću a nešto moram ako hoću da koristim subvencije.peto1 je napisao(la):Dabe placas smo bacas pare jesi li video naforumu http://poljoinfo.com/caffe/2012-kraj-sveta/
tibor je napisao(la):Onda i ja hobista,jer odkad ja i supruga ostavili posao u društvenoj,nismo se prebacili u zemljoradnički PIO,nego plaćamo inostrani životno-penzijsko osiguranje jer to što uplatim vratiće mi sa kamatom ili će deca naslediti
Sreća što se ti ne pitaš-misliš da je lako raditi u firmi i baviti se poljoprivredom-ukojoj firmi možeš pola godine da ne radiš ,da sam na tvom mestu odmah bi otišao dok još ima mestapeto1 je napisao(la):@ lakarije
Tvoj deda je proleter paor.
Ada se ja pitam (a ne pitam se) ovi sto rade po firmama i dodatno obraduju zemlju svima otkaz. Ili ili koje vise volis. Odu na bolovanje kad se ore, kad se vrsi zito skida kukuruz i ispada da nerade pola godine i onda jos i godisnji odmor.