Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ne izadjemo u cetvrtak u zavidnom broju kao prosle godine , neka nam je bog u pomoci
Kod nas se ni ne priča ni ne radi na tome.Nemam nikakvu informaciju.
ovde na virtuelnom svetu si neki moderator a u stvarnosti podvijen rep?mani se ove funkcije ako nemozes u svom selu da se potrudis oko organizacije protesta.cabe ti fakultet i steceno znanjeako se netrudis zauvek ces ostati "hobi"U cetvrtak na fax od 8 do 18h pa pakovanje i u petak kuci da se radi svasta oko zemlje i masina.
Lane sam podrzao proteste iako sam "hobi" ali "protesti" nisu podrzali mene cim su dali do 100ha subvencije pregovori su obustavljeni,PIO ostao,pitanje djubriva i nafte ostali nereseni tako da me vise nece prevariti da izadjem i podrzim blokade kao one lanjske samo use i u svoje kljuse se uzdam.
U cetvrtak na fax od 8 do 18h pa pakovanje i u petak kuci da se radi svasta oko zemlje i masina.
Lane sam podrzao proteste iako sam "hobi" ali "protesti" nisu podrzali mene cim su dali do 100ha subvencije pregovori su obustavljeni,PIO ostao,pitanje djubriva i nafte ostali nereseni tako da me vise nece prevariti da izadjem i podrzim blokade kao one lanjske samo use i u svoje kljuse se uzdam.[/QUOT
Podržavam tvoj stav i savetujem svim hobistima da se ne uključuju i da ne bi bili izmapulisani jer mi ovoga puta ne možemo ništa izvući sem batina i da ne bi predstavljali topovsko meso za velike poljoprivrednike.
Resio da se ne oglasavam o temi poljoprivreda samo ovde makar je naziv malo nakaradan.Izdali ste male uzeli svoj novac a sada bi da organizujete siroke mase nemate dobru zvaku morali ste malo bolje da se potrudite.Ja nisam ljubomoran kad neko vozi dobar traktor ili neki nov prikljucak,jer mlad covek samo tako moze da opstane,ali ni vi nesmete da ponizavate male svojim neodmerenim izjavama.Bez njihovog odziva nema izgleda za uspeh.
U cetvrtak na fax od 8 do 18h pa pakovanje i u petak kuci da se radi svasta oko zemlje i masina.
Lane sam podrzao proteste iako sam "hobi" ali "protesti" nisu podrzali mene cim su dali do 100ha subvencije pregovori su obustavljeni,PIO ostao,pitanje djubriva i nafte ostali nereseni tako da me vise nece prevariti da izadjem i podrzim blokade kao one lanjske samo use i u svoje kljuse se uzdam
Podržavam tvoj stav i savetujem svim hobistima da se ne uključuju i da ne bi bili izmapulisani jer mi ovoga puta ne možemo ništa izvući sem batina i da ne bi predstavljali topovsko meso za velike poljoprivrednike.
@Kukulele
Siguran stav. Postujem ljude sa jakim stavom. Samo ti podrzavaj. Sta ces ti na proteste kad su ukinuli PIO i zelja ti se ispunila po tom planu. Al ces zato djoku od subv. videti narocito ti i ostali stocari. Zapamti da ako ostaju ovakve subv. po kg. opet ti Kukulele mnogo ces kukati na jesen.
.
U svom selu me znaju po mojoj postenoj porodici a na blokadama sam rekao u lice svakom sta sam imao i da NECU isterati traktor zato sto je u mom selu bilo najmanje seljaka koji zive od zemlje na granici egzistencije,a najvise je bilo traktora od gazda iz drugih sela koji su samo poslali traktore od prilike svaki traktor za 100ha i ja da ih podrzavam NECU,ove godine cu se truditi da objasnim nekim komsijama i drugarima iz sela da NE izadju na blokade ako budu kao proslogodisnje.ovde na virtuelnom svetu si neki moderator a u stvarnosti podvijen rep?mani se ove funkcije ako nemozes u svom selu da se potrudis oko organizacije protesta.cabe ti fakultet i steceno znanjeako se netrudis zauvek ces ostati "hobi"
oteo si mi reč iz usta-garantujem da imaju posebno čoveka ako ne i službu za te stvari-vide da nas je ovde malo a one koje ne vide za njih nisu opasni
Garantujem da bi 5 ljudi sa ovog foruma donela bolje uredbe i zakone od njih jer njima(čast izuzecima ) puca švigar za poljoprivredu-e tih 5 ljudi se oni plaše pa zato i čitaju
Post je spojen: [time]1266959595[/time]