Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Viljamovka,Avranuška odlično se drži i Conference,društvenka i passe crasane.A sto se tice kruske?
Zlatni je još zelene boje,isto tako jonagold zeleno-crven, kruška ostala passe-crassane ,voće je soćno i puno soka,sve zahvaljujuči velikoj vlazi koja je oko 90-95%.Njoko izbaci neke slike ZD iz hladnjače sad će 5 meseci.Ima li promena na jabuci ,jel prolazi u trgovini?
Tako je,nevjerovatno ali istinito,večina više voli uvoraniji zlatni samo da je žut,nego zeleni iz hladnjače.Ovo je interesantan podatak jel obično se zlatni svrstava u grupu koja se čuva do 4 meseca u običnim hladnjačama.Ti si dokaz da to nije sveto pismo.Ja sam spremio sutra za pijacu, ujedno je to poslednja količina zlatnog i jonagolda . Kvalitet jonagolda je zadovoljavajući a zlatni je u lošem stanju.Mada je potražnja za njim najveća bez obzira na stanje.
Zdravo. Zovem se Miodrag. Novi sam clan, pa mi malo fali iskustva.
Trebaju mi saveti i sugestije za pocetak
Radim otkup voca i zitarica vec nekih pet sest godina (usluzno vrsenje otkupa poljoprivrednih projzvoda). Poceo sam sa malim kolicinama i svake godine unapredjivao poslovanje.
Sada mi je u planu izgradnja mini hladnjace (jer u nasem kraju je trenutno otvoren konkurs preko programa "Fruits & Berries" za podsticaj poljoprivrede). Plan mi je mini hladnjaca povrsine 13m x5m x4m (plusna 0 - 4C). U planu mi je da hladnjaca ima dve komore manju 5x5m koja bi imala brzi stepen hladjenja i jednu vecu 8x5m. Bila bi radnjena monazno od panela.
Interesuje me da li neko zna koliko to okvirno kosta, vasi saveti, sugestije...
vidim da te svi savetuju a niko cenu da kaze,to ce da ti izadje oko 30 000e,mada ako imas kes i hoces da stedis a da bude novo stavljace ti tanje panele losijeg kvaliteta,agregati su vecinom italijanski kao i isparivaci,vrata klizna skuplaja a ti stavi okretna koja u rumi kostaju oko 400e neka turska proizvodnja naravno plusna,ja sam napravio minusnu 7x5 izasla 14 000e sa panelima 18cm novi ali u b klasi, vrata ta turska.isparivac nov kopeland mislim da je i agregat dorin,imas krovnu konstrukcuju i pokri sa limom koji je oko 6e kvadrat,imas tu dosta da ustedis ako imas gotov kes i malo sacekas