nesto2
Član
Veca je sansa u nedelju na najlonu nesto kupiti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je nuklearka jos kada bi bila cistija slika da se vidi dali nesto ostalo od kukuruza.Kukuruz prskan 11.5 sa pojačanom Hirošimom
https://postimg.cc/dLdhg9Qt]
[/URL][/URL]
[/URL][/URL]
[/URL][/URL][/url]
Ovom prilikom se zahvaljujem članovima Matić i Barbula jer sam se sa njima konsultovao Hvala vam puno.
A ovo je moj recept
Mezotrion 0,25l
Terbutilazin 1l
Nikosulfuron 1l
Rimsulfuron 60g
Dikamba 0,5l
Okvašivač 0,1%
Kukuruz prskan 11.5 sa pojačanom Hirošimom
A ovo je moj recept
Mezotrion 0,25l
Terbutilazin 1l
Nikosulfuron 1l
Rimsulfuron 60g
Dikamba 0,5l
Okvašivač 0,1%
Mezotrion nosi moharike, terbis nikako, to znam licno, vise godina radim skautom kada mogu da udjem u kukuruz a da ga ne lomim i on pokupi sve sto ima, nesto izgori ali svaku travu omete u daljem razvoju.Pre će biti da je terbis odradio muhar, godinama prskam sa nikosulfuronom i mezotrionom i ako ima muhara on samo malo pocrveni i ako padne kiša odlazi dalje. Muhar se rešava prskanjem pre nicanja useva i korova.
Plodored je jevandjelje poljoprivrede.Моје виђење хирошиме ја 2 минус...
А зашто...
Зато сто сирак ни семснски ни ризомски није ни пипнуло...
Широколисни су збрисани, али то је захваљујући дикамби...
Мој рецепт је
Никосулфурон 1л/ха
Римсулфурон 30 г/ха
Мезотрион 0,25 л/ха (онај од 480 грама)
Тербутилазин 1 л/ха
Дикамба 0,4 л/ха
После свега могу само да кажем, хвала ти ЛАУДИСУ што постојиш...
Samo Laudis?Kod mene su Mezotrion 0,2l/ha+Terbutilazin 1l/ha. propustili veću pepeljugu.
Manja se osušila,ali joj je stablo još živo.
2 nedelje posle tretmana.
Popravio sam je sa 1l/ha. Laudisa,kao i većinu muhara,koji Rimosulfuron u dozi 60 gr/ha. samo malo zaustavio.
Tako da će sledeće godine najverovatnije ići samo Laudis 0,6+0,5 l./kj. i ćao.