aca74
Član
Italijanske stavi. Moja tanjirača me ubila u pojam, kada sam uzeo italijanske u Mikronu nikada više problema.Menjao sam i njih, doduše sa istim Turskim, nepromenjeno stanje.Sutra ću naći neke treće pa ću videti da li je ipak do njih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Italijanske stavi. Moja tanjirača me ubila u pojam, kada sam uzeo italijanske u Mikronu nikada više problema.Menjao sam i njih, doduše sa istim Turskim, nepromenjeno stanje.Sutra ću naći neke treće pa ću videti da li je ipak do njih.

@p4vle protok sam već smanjio do kraja, i uvijek je isto, a ručica je automatska, povučeš ju i pustiš, kad se plug okrene, sama skoči nazad, tako da tu isto ništa ne mogu.
@MOMOSARIC ma da, ne bih tu ništa dirao, samo bih na ulaz ugradio ovako nešto-
@nesto2 vidi stvarno, ja slepac nisam vidio to uopće! Hvala ti!
Da uskočim sa pitanjem.Ova prigušnica-ventil da li može da se koristi npm kod hedera kombajna za usporavanje reagovanja gore-dole?@p4vle protok sam već smanjio do kraja, i uvijek je isto, a ručica je automatska, povučeš ju i pustiš, kad se plug okrene, sama skoči nazad, tako da tu isto ništa ne mogu.
@MOMOSARIC ma da, ne bih tu ništa dirao, samo bih na ulaz ugradio ovako nešto-
@nesto2 vidi stvarno, ja slepac nisam vidio to uopće! Hvala ti!