Druškan
Član
I koliko će vas izaci, novčano?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze neki link?Rabadžija, ima jedne viljuške od viljuškara sa kačenjem za traktor u oglasima. Nisu ni skupe rekao bih.... 600 e i u Subotici su.
O ne, zar od rusa.Ovako to rade rusi i Rabadzija......
Imam prednju hidrauliku na traktoru bilo bi zgodno za neke lakse stvari.Lucky, moglo bi kad bi ga bilo.... Bio je oglas na kupujem prodajem pre dva dana, sad ga nema... A nisam zapisao broj jer mi ne treba, samo sam zapamtio da je bio zakačen za rusa T40 i da su viljuške identične kao što sam i ja kupio nedavno. Ali imaš u NS-u servis viljuškara i tamo možeš pronaći vile kakve hoćeš. Komšija kupio za ~450e. E jedino sam zaboravio kako se zove servis.... ali iskopaćemo ga nije problem.
Dosta pratim ruse sta rade u poljoprivredi, i postujem ih jer i dan danas dosta njih rade sa MTZ 82.O ne, zar od rusa.
Sve to kosta,pa i angazovanje jos jednog traktora,ovo je zadovoljavajuce,brzo,nema fizikalisanja, a i vestak u dz.vrecama nesto jeftiniji....Rabadžija, ima jedne viljuške od viljuškara sa kačenjem za traktor u oglasima. Nisu ni skupe rekao bih.... 600 e i u Subotici su.
Eve ti onda jedne "lakše" vile https://www.svastara.rs/oglas/poljoprivreda/poljoprivredna-vozila/razno/traktorski-viljuskar-932314Imam prednju hidrauliku na traktoru bilo bi zgodno za neke lakse stvari.