Onda ti je valjda lako da ih pobijes?Auuuu al su ti poređenja i odgovori
Mislim, odgovor tipa, imam ja tu spravu, ja tvrdim da je super, sta ce ti bolji dokaz, je tacno na nivou dokaza babe koja tvrdi da zna cudotvornu travku i koja trazi da joj se veruje na rec.
Vidi npr ovo:
Tvoj istomisljenik kaze:
On ne vidi dok se rasprsuje dakle sprava je super? Nista vise o tome, ni kako se tecnost dezintgrise, ni sta je potiskuje, ni kolike su te nevidljive kapi, ama bas nista.prskalica raspršuje mirkronske kapi čiju maglicu koju stvaraju se i ne vidi dok se pršće
A pricate o profesionalizmu, profesinalci?
Sve prskalice rasprsuju kapi koje se mere mikronima, mikronske kapi, a i za ovu vasu igracku kao i za sve druge se te kapi izmere, pa je npr velicina tih kapi 200, 300 mikrona, kao i za vecinu ostalih prskalica (obrati paznju, prskalica, ne atomizera)
Dakle mereno i izmereno ne rasprsuje tecnost u sitnijim kapima od ostalih , u cemu je onda prednost? U nosenju na ledjima ili u duracel baterijama ?
Za sada na stranu to sto sitnije kapi i nisu pogodne.
Gospodo draga, ako mislite da je izbor prskalice tako jednoistavna stvar da se moze naci dobro resenje za 100 evra, pogledajte malo sta nauka kaze o tome, ima nesto i o kolicini tecnosti i o velicini kapi.
LINK (pdf je ali vredi otvoriti)
Kad makar ovo procitate mozda shvatite svoju gresku pa krenete da ucite i iz one prave, papirnate literature.
Samo oprez, spoznaja sopstvenih gresaka, i pored toga sto je veoma korisna zna opasno da povredi sujetu, pa ako niste spremni na to, ne otvarajte nista, ne ucite nista, ostanite u uverenju da sve znate i nastavite da uzivate u blazenstvu neznanja.
A jel ti lakse kad mislis da sam ljubomoran na to sto ti imas spravicu od nekoliko hilajda dinara ?uglavnom u grču neke ljubomore
Izvini, ali moram ipak da te razocaram,, nisam ljubomoran jer radim sa malo skupljim i kvalitetnijim atomizerom od te igracke na baterije, vec jednostavno ne mogu da ocutim na totalne besmislice. Sto zbog sopstvenog generalnog odnosa prema nabedjenim neznalicama, sto zbog nekog ko eventualno cita sve ovo i odlucuje da li nesto uzeti ili ne.