Pa ti stvarno još puno moraš da učiš....
Pošto vidim kolega da si totalno ne upućen, pa reko malo da ti objasnim. Profesionalni alat je onaj alat koji se koristi svaki dan a da se pri tome ne kvari i cijena tog alata je dosta skuplja u odnosu na isti takav koji se koristi u hobi poslu ili povremenim radovima. Druga stvar profesionalni alat se izrađuje od kvalitetnijeg matreijala i samim tim manje se haba i troši, odnosno predviđen je da traje puno duže od običnog. To najbolje znaju oni koji imaju takav alat i rade sa njim.
Koliko sam razumio za tvoju informaciju onaj što hoda sa leđnom prskalicom zaradi više sa 1 hektara nego u tvom slučaju sa 3 h.
ovde nedostaje "opomena za spam"
ili nista nije spam?
Ili je spam samo kad ja pisem?
No, svejedno
Niti je tacno ono sto si napisao jer sve sto si rekao je stvar licne procene, a i nemoguce je tako klasifikovati jer svi proizvodjaci tvrde da se njihov alat ne kvari, da je od super materijala i tako to. Ali nisam te to pitao, pitao sam kad se proizvodnja sljive moze zvati profesionalnom? Kad natovaris igrackicu na ledja i pumpas ili kad to uradis masinom?
Koliko ti vremena treba da sa tom igrackom istretiras recimo 5 ha vocnjaka, a ta povrsina uopste nije prevelika za profesionalno bavljenje vocem?
Ja npr, da ne bude da te samo ispitujem, za 1 ha povrsine za tretiranje herbicidom u redu, u prvom tetiranju, dok se grane nisu povile od roda potrosim maksimalno 1 sat. A ti?
Trcis li dok prskas kako bi ustedeo vreme, jer kod profesionalnog bavljenja bilo kojim poslom utroseno vreme za neku operaciju je vazan cinilac, dakle trcis li?