Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po mom skromnom misljenju trenutno ne postoji nista bolje za rizomski sirak od fokusa. Radio sam genericima fuzilejda i fokusom u soji i bio zadovoljniji fokusom. Od tad samo fokus ultra i u suncokretu pa i u kukuruzu (tolerantan na fokus ultra)Da li je neko koristio fokus ultra u suncokretu i kakva su mu iskustva?kakav je u odnosu na generike fuzilejda?
Jesi li ispratio rizom da li je unisten ceo koren sirka ???Po mom skromnom misljenju trenutno ne postoji nista bolje za rizomski sirak od fokusa. Radio sam genericima fuzilejda i fokusom u soji i bio zadovoljniji fokusom. Od tad samo fokus ultra i u suncokretu pa i u kukuruzu (tolerantan na fokus ultra)
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Ne rešava samonikli suncokret, onda ne bi mogao konvencionalni suncokret da tretiraš sa Vibalom, a između ostalog, zato je napravljen.kolege jel neko cuo cenu vibale?od ove godine bi trebala da bude i kod nas?jel unistava samonikli suncokret?nemislim na ekspres tehnologiu,a ove sa listegom jos nisam koristio,ako bude samonikli,bice obican
Od 2 para ili još bolje 3 para lista pa do butonizacije se Vibala koristi, nemojte pre 2 para lista onda može doći do šoka suncokreta.Kako nije ograniceno?
Slusao sam zastitara jednog,kaze do drugog para listova
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
a samonikli suncokret?jel ga unisti?poponac?Od 2 para ili još bolje 3 para lista pa do butonizacije se Vibala koristi, nemojte pre 2 para lista onda može doći do šoka suncokreta.
Vodite računa o tome. Inače je rešenje prvenstveno za 4 korovske vrste: ambrozija, čičak , abutilon i pepeljuga. I može se koristiti u svim sunvokretima( običan, imi i express)
Da li imas znaš kako deluje na divlju konoplju?Od 2 para ili još bolje 3 para lista pa do butonizacije se Vibala koristi, nemojte pre 2 para lista onda može doći do šoka suncokreta.
Vodite računa o tome. Inače je rešenje prvenstveno za 4 korovske vrste: ambrozija, čičak , abutilon i pepeljuga. I može se koristiti u svim sunvokretima( običan, imi i express)
Saninikli ne uništava kao što je neko već napomenuo ne može jer može se prskati svaki suncokret, proveriću za poponac mislim da ga samo stopira.a samonikli suncokret?jel ga unisti?poponac?