savato
Član
I jesi li zadovoljan,on je nesto poput Pantere?!Mi smo koristili Globus, prosle godine kupovan po 1100din/l
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I jesi li zadovoljan,on je nesto poput Pantere?!Mi smo koristili Globus, prosle godine kupovan po 1100din/l
Otrov je otrov,to sto je Kinez nema puno znacaja!Sad Kinezi rade i Philips,Sony,Bosh,Nike i sve brendove,plate ljudi i kupe licencu i posle rade na veliko i zato im niza cena!Aktivna materija je ista i u Kletoxu i u Select Super-u,takodje i u Panteri i u Globusu,itd...Sta je tu je,ko hoce prska sa skupim ko nece plati i prska Kinezima! Izbor je na nama...Ove godine castim suncokret Fuzilejdom i Kletox-om u kombinaciji!sjebace na njive ti kineski preparati
Zadovoljan, odradio je posaoI jesi li zadovoljan
Ovo nije bas jeftino 3l po h.
Kolko izadje ova kombinacija po h?Ja cu ici sa po pola litre kj Acetogal+ terbis+girosalin ova kombinacija je relativno jeftina , a uglavnom skida vecinu korova.
Ja cu ici sa po pola litre kj Acetogal+ terbis+girosalin ova kombinacija je relativno jeftina , a uglavnom skida vecinu korova.
ja idem vec duze godina acetogal 1lit.a terbutilazin 0.5, i nema nikakvih problema,sta sve skida girasolin