Peet
Član
Ta doza uopste nije prejaka, dobra je i nema sta da naskodi suncokretu. Ti si prskao uskolisne korove a ne sirokolisne gde spada suncokret.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Povlačim reč!!!!Ja jesam i nemam baš reči hvale za ono što sam video.
A31 prskan sa cerealisom (600 din kesica)po preporuci jednog prodavca hemije prskan sa 15 g po jutru kad je imao prvi par listova iskreno osim malo oprljenog korova nisam video neki efekat bojim se da će na takvim parcelama ako ne ide pšenica biti problema sledeće godine.Čekam da vidim efekat posle drugog prskanja.
Ja nisam radio sa njim ali mislim da je dovoljno samo on sto se tice sirokolisnih,ali ako su ti rekli + Terbis idi sa 0,5l/k.j Verovatno Dual gold ne utice na sve sirokolisne a puna doza Terbisa je 1 l/k.j cini mi se,ti idi sa pola litreLjudi moze pomoc u vezi suncokreta dobio sam uz sygentu dual gold 960 sta da dodam kazu terbis ali u kojoj kolicini po kj...?
OK rekao sam cini mi se,ali je dobra preporuka za 0,5l/k.j to je bitno Kolika je cena tom Dual Gold-u u maloprodaji jel zna neko?!Lose ti se cini, puna doza je 0,7l/kj, i mi isto prskamo sa 0,5l
Hvala za savet...inace cena je 2250 din.kaze da je to jos proslogodisnja cenaOK rekao sam cini mi se,ali je dobra preporuka za 0,5l/k.j to je bitno Kolika je cena tom Dual Gold-u u maloprodaji jel zna neko?!
Ja Kletox vec 2 godine koristim,extra odradi posao 5 dan se vec primeti da sirak crveni a za 2-3 nedelje izgori kao da ga nema.Cena mu je prosle godine bila 1.200 din/l a prve godine kada se pojavio bio je 900 dinKoja je cena kletoxa?