guest 43101
Član
Može, a ako nema ambrozije mislim da vibala neće ni trebati.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne, jer će uvek biti sekundarnih ponika. Korove tretirati sa TBM u fazi prvog do 2 para listova sa 30 grama ako krenu opet ponoviti za 7 dana i nema greške,kapi srednje do sitne veličine obavezan okvašivač. U medjuvremenu sirak, a ako je ambrozija prošla onda uz drugu dozu TBM dodati vibalu. Zavisno od korova na parceli...znači osnova je da se propozna korov, faza useva i da se prekorača parcela.Da li se onda može ovako neki zajljučak doneti: neki ekspres hibrid, pa kad je još mali (2 lista) ići sa 50-60 gr/ha nekog preparata, zatim 1,3 L Fuzelajda, a posle u 4-5 listi još 1 L Vibale i do žetve ćao.
Otporan je. Ima ga kod mene nuz leniju.Prskao sam suncokret tbm 30g, uglavnom je poskidao sve (tatula, gorušica..) jedino je štir ostao netaknut. Negde se tek tek poznaje da ga radi hemija ali 90% je zelen kao gora.. Jel je imao neko slicno iskustvo?
Onda ti nije potreban express hibrid,Naravno ali kako je stanje na terenu i kako svake godine osvaja sve više, biće da će morati pod obavezno i Vibala.
Već smo o tome diskutovali ovde, može da se meša sa tribenuronom.Dragane, jel misliš da u tom drugom tretmanu se zajedno pomeša TBM i Vibala ili ide odvojeno sa par dana razmaka?
I ja sam prosle god prskao i express nije mogao ubiti dijamantis(clearfieled), spartac nema druge.Nije Neoma je bila na tojj parceli prvi put je pionir.