Herbicidi u suncokretu

received-683492822753446.jpg

U utorak odrađeno Viballom, danas izgleda ovako.Suncokret sasvim normalan, ni jedan se nije obesio a da li je nakon primene ne znam jer nisam išao.

Što se mene tiče s-metolahlor i terbutilazin su zakon. Posle malo korekcija po potrebi (često je i samo špartanje dovoljno) i nema brige.....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Ove godine hemija na golo, barem ta kombinacija nista nije uradila, korova kao u priči. Morali ici redovno prskanje, dok prošle godine smo samo ponegde morali korekciju raditi. Mislim da hemija nema dovoljno aktivne materije kao na nalepnici...

Vidi da nisam dobio uz Kondi zbog proslogodisnjeg mog subjektivno loseg utiska kako radi ne bih ni prskao ove godine
Ali ja sam poceo setvu i kako sam presao na drugu njivu cale je dosao da prska i na izlazima posto njiva ide ukoso sva je preskocio po mozda metar tu je tepih ambrozije iznikle de je omaseno.

NA jel mu 4l/ha dođe približno isto u količini aktivne materije a i novčano, kao ona kombinacija Mont i Terbis 1,2 + 1,4?
Ovde u jednoj litri ima 312+187 pa to puta 4 - u odnosu na 960+500 .

14 dana posle gringa 50g/h.... poponac je osusio sto nisam verovao ambrozija pozutela i nije rasla al vraga danas vec krece dalje. Zato gde je ima ide vibala.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

sutra idem nesto vibalom odraditi,jel moze sa njim aminokiselina (biopleks),usput da prihranim ?dosta je neujednacen..ima ga u 6 listu i u 10 lista..

Mozes bioplex slobodno ako je bilo kiše ovih dana. Pojačaće i dejstvo vibale sigurno

Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka

Ja sam prskao viballom suncokret zbog ambrozije u prošli petak ....ovaj veći suncokret nije ni osetio viballu ali je zato na kraju njive gde je manji suncokret klonuo po malo i žuti se ali koliko vidim oporavlja se polako ..

Nazad
Vrh