DjordjeOoo
Član
Izvinjavam se, gledao sam samo par stranica unazad, uhvatila me panika.
Znači, greška je samo što sam prerano otišao u obilazak?
Znači, greška je samo što sam prerano otišao u obilazak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala puno na odgovoru, stvarno me panika uhvatila, listam sada 20-ak strana u nazad i ne verujem kako nisam video ovo ranijeDjordje, ja prvi put ove godine sejem suncokret ali sam iz nekoliko poslednjih komentara već naučio da je zabranjeno posle Vibale ići 7 dana na tu njivu. Čudi me da to upozorenje nije i proizvođač stavio na etiketu.
Isto i kod mene, samo mu glava malo zuta i samo on ostao u pm....sta ces na kraju raditi? Spartanje?Prskao sam suncokret tbm 30g, uglavnom je poskidao sve (tatula, gorušica..) jedino je štir ostao netaknut. Negde se tek tek poznaje da ga radi hemija ali 90% je zelen kao gora.. Jel je imao neko slicno iskustvo?
Na crno je radjeno " preventivno" i to tako mora na ovu njivu je izvežen stajnjak pre 2 godine i uvek se pojavi neki korov narednih godina. Da je teška situacija išao bi total sa pre em tretmanom, veća doza flupisora itd. Ovako je suncokret uvek bio neometan u razvoju a korovi suzbijani u prvom paru listova. Ambroziju ne zapatim u njivama tako da još nije problem. Rotiram aktivne materije.Sta bi bilo da je tesko…
Sent from my iPhone using Tapatalk