Ja sam uzeo Es Plus i Metmark za prskanje pšenice, nemam drugog okvašivača tako da ću da ih mešam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koristim ga vec par godina, radi odlicno posao.Lancelot super, da li je neko radio taj herbicid u pšenici i kako radi posao?
To je palamida sa Veloxom litra po hektaru ili malo manja površina. Ja obično idem na lanac ipo. Hektar je 1,75 lanaca. Za insekticide je malo rano osim ako ih baš imaš. Doduše prskam žito ali to je isto i za ječam.https://ibb.co/GQwHHqR2
Koji herbicid za ove korove?Neki sa protektantom, jecam je upitanju.Da iskoristim ove tople dane dok me kisa nepreduhitri. Moze i neki insekticid preventivno da dodam, slabo imam iskustva sa prskanjem strinh zita.
Lancelot Super ili Mustang forte obe imaju aminopiralid koji palamidu rešava u rizomu.Al ima neka druga aktivna materija za palamidu, ne bih bas sa 2.4D da prskam?