Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
oko 2črvene 80g,dosta je 50-60g/ha,ali NE u soji MANJOJ od 4troliske (pred cvetanja,ili da počne prvi sprat da cveta)
Gde si ti to nasao? Ja sad kratko izguglao i nigde i ne vidim da moze se koristiti u soji! http://www.genera.hr/pro/hr/1662/#.U4JhOnKSyeY
Mityoo odakle ti ta informacija? Jesi li proba pa pišeš iz iskustva ili si načuo negde.Ja sam hteo ove godine malo da radim sa njim.
Minđušar je postavi pre neku godinu slike ogleda kod sebe i nemam razlog da mu ne verujem što se tiče prinosa a kako je izgledala soja posle tretmana vidi se na slikama,taj kod tebe što je presejao nije sačekao da vidi konačan rezultat (jel je presejao) kako može znati da je rod 50% manji?Čovek se na greškama uči... Pretežno na svojim. Međutim pametni ljudi znaju da se uče i na tuđim greškama...( razlika je da ne boli toliko)
Video sam soju i suncokret koji su posle pledža presevani.... hvala ali ja nisam dovoljno bogat da mogu sebi da priuštim dve setve u jednom proleću, i jedna setva mi je dovoljna da je finansijski izguram!