Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
radio sam sa pivotom zadnjih godina u nazad i on je glavni krivac sto su mi se sirak i ambrozija rasirili po njivama.ne deluje nikako na sirak ,ni semeni a kamolidruze ti gresis ni sam neznas koliko ... nisi ti imao prljavih njiva da se boris sa korovima pa verovatno neznas sta se sa cim moze porediti
Grunt, sobzirom da ideš u split aplikaciji nije puno 60g po kj.
Soyacorn da nije malo jaka ta doza po kj?
stevo ne znam sta je bilo upakovano al znam da je pisalo aktivna materija imazetapir 100 g/l a doza primene je bila 0.3dc po kj.Radoslave to ti onda nije bio pivot,neg si kupio ko zna sta a upakovano ko pivot.Nema drugo objasnjenje ,kako nama svima odradjuje ok posao ,samo kod tebe ne.
Ja sam prskao proponitom 720ec I ekstra se pokazao,mada sam kasnije morao azilom divlji sirak iz rizoma....Kakva su iskustva sa prskanjem soje posle setve a pre nicanja. Na jednoj parceli sam imao ambrozije pa bi hteo da primenim ovakvu metodu prskanja
Koliko si dao proponita a koliko mistrala na 1 HA to me bas interesuje jer imam jednu parcel sa ambrozijom....??A ja sam u proponit još dodavao i mistral i od ambrozije nisam imao ni A