Peet
Član
Da ga nisi Grunt pobrkao sa Pivotom??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako se pakuje u austriji od 1 do 1,5lit kod jako zakorovljenih njiva.Calisto 1 l po Ha
Skupo jeste ali ako nema korekcije onda je i povoljno kad se uzme cena hemije za korekciju i potrosnja vremena i nafte.Nemam ambroziju a znam da stomp losije deluje na nju jer sam pre 10ak godina imao u luku pa je stomp nije zaustavljao.Srdjane kako ti se pokazao Stomp protiv ambrozije ? Kod mene je sencor radio daleko bolji posao , em je stomp komplikovan za primjenu . Jedne godine sam imao i stomp i sencor i acetohlor , tad je bilo čisto da je skoro moglo bez korekcije al je bilo skupo.
Kako mi lokalni prodavac kaze oko 10e lit za to kod nas se slabije kupuje ali po meni kada ga proizvodjaci luka koriste a i mi nekada kada je bio povoljniji onda je sigurno dobar.Ima neko novije sredstvo koje ima u sebi aktivnu materiju stompa i ako se nevaram mislim da se zove vink p i kazu da ce biti povoljan odnos cena po hektaru.Koja je cena Stomp-a s obzirom da ga ide od 4 do 6l po ha ako se ne varam?