paorpaor
Član
Izgleda da pivot i "formalno pravno" vise ne moze da se nadje. Nema zamenu tako da cemo morati povecati dozu oxona na 100 g/ha ili mu dodavati neki bentazon. Uz njega obavezno ha(p)rmoni 10-ak g/ha i okvasivac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A nigde ne moze da se nadje?Ranije sam pominjao da se prošle godine pojavio Pivot Ruska i Turska verzija u oba slučaja ista aktivna materija kao i orginal Pivot.
Kakva su iskustva sa prskanjem soje posle setve a pre nicanja. Na jednoj parceli sam imao ambrozije pa bi hteo da primenim ovakvu metodu prskanja
Kakva su iskustva sa prskanjem soje posle setve a pre nicanja. Na jednoj parceli sam imao ambrozije pa bi hteo da primenim ovakvu metodu prskanja
Ljudi koji se ozbiljno bave sa sojom i seju je 300 do 400 lanaca prskali su je sa litrom pivota po lancu bez bentazona,a mi vecina prskamo sa 3 deci i bentazonom,e sad zbog cega oni to rade neznam ,verovatno ima nesto,al je informacija tacna 100%.Al kao sto sam vec pisao u drugoj temi sad izlazi na trziste kineski pulsar i sacekacu cenu ,mogu samo reci da je komsija iso sa split pulsar,a ja sa pivot 0,3 i 1,2 litre bentzona ,i 8g promoni.,posle sam iso neke korekcije sa liderom,mogo sam samo da konstatujem da je njiva komsijina bila puno cistija.Aj da dodam i ovo soja je u monokulturi i kod mene i njega.mislim da je ta kombinacija bentazona i pivota prelazidjena ne moze ni da se poredi sa pulsarom ili dynoxom
Ja mislim da od kombinacije bentazona i pivota za soju ne postoji bolja kombinacija, može da postoji eventualno skuplja... Bar što se mojih njiva tiče....mislim da je ta kombinacija bentazona i pivota prelazidjena ne moze ni da se poredi sa pulsarom ili dynoxom
mislim da je ta kombinacija bentazona i pivota prelazidjena ne moze ni da se poredi sa pulsarom ili dynoxom