Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Što se mene tiče, kletox odradi posao baš kako treba. A koristio sam takođe sve ove gore navedene. Ako je sirak velik, možeš prskati i sa jačom dozom fusilade-a i ništa mu neće uraditi. Bitno je prskati u pravoj veličini korova. Naravno, švajcarac je švajcarac, al smatram da je kletox super. Barem me nije do sada izneverio.
evo ovdje imaš slike od moje soje koju je prošle godine tukao led 13.06 2012,,poslije toga samo je špartana jedanput,, a tu su i slike kako je ta soja kasnije izgledala i koliki je prinos dala,,,hteo bi da pitam dali je neko imao iskustva ,loseg,sa ledom .soja je prskana od sirka i bentamark+promony od sirokoliscara .posle par dana je udario led .soja je bila velicine tri troliska .i i posle leda jedno 40% listova je otreseno .posle 10 dana od leda poceo je da isterava sledeci trolist ,ali soja je malo dobila zuto braon boju,valda od prskanja ,mala je velicine .....da li da je poprskam sa slavolom ,a trebao bi jos jednom od sirka agilom ...da li se soja oporavlja od leda uopste, da li je neko imao slicnu muku .....
Bolje da si prvo radio Kletox-om, ako imaš puno sirka i ako je ''rasan'', al' sad šta je, tu je. Moj drug je radio, kako ti kažeš obrnuto, i dobro je uspelo. Razmak između dva tretmana je bio 3 dana. A pošto pada kiša, i kod tebe će biti slično.Tretirao sam soju juče sa Monam + Promoni, i sad vidim da na uputstvu za Monam piše da ukoliko se žele primeniti preparati za suzbijanje travnih korova mora se uraditi dan pre ili sedam dana kasnije. Da li je neko radio obrnuto, npr. prvo sa ovom kombinacijom pa sledećeg dana sa Kletoxom ili nekim drugim pošto se bojim da ne preraste sirak?
Моја главна идеја огледа ове године са Пулсаром ће бити, како да га укинем следеће. Чекам да видим принос, а за сада је очигледно да битно утиче на раст биљака, и соје и сунцокрета.Kolko praktično idete dozom bentazona i pulsarom ? Kakva su iskustva sa smanjenjem ili povećanjem doze ? Skupi su ko djavo pa razmišljam kolko ići?