Herbicidi u soji

Paorpaor koji je tvoj recept za unistavanje ambrozije, cicka i palamide?

Za ambroziju nemam lek koji je unisti 100 %. Cicak i ostala "boranija" me ni najmanje ne brinu, ali ambrozija...
Bilo sta od pulsara, oxona, harmonija i svih kineza i ostalih resavaju sve osim NJE. Ono, doduse drzi je u razumnom broju, ali nje sve vise i vise u ataru.
Jedan od recepata moze biti i nesto kasnija setva do kraja aprila, direktno u vec nikle korove pa onda prskati totalom dok soja ne nikne. Dalje redovna hemija po uzrastu.

Kod mene je OXON unistio svu ambroziju u soji, a bilo je podosta, sta ce sad biti do kraja, da l ce se povratiti, videcu..

Spremna za špartanje,sutra nekih 20kj prepodne pa malo posle uslužno u kukuruze

Picture064.jpg
[/IMG]

Mindjusar cista petica svaka cast!Bilo je skeptika,i ja sam bio jedan od njih po pitanju tvoje soje i onih oprljenih listova ali regenerisala se kao sto si rekao pa i ne moras da kazes cim si prskao:haha:

Mindjusar cista petica svaka cast!Bilo je skeptika,i ja sam bio jedan od njih po pitanju tvoje soje i onih oprljenih listova ali regenerisala se kao sto si rekao pa i ne moras da kazes cim si prskao:haha:
Nekako mi se cini da ova soja sa slike nije tretirana sa PLEDGE-om. Mindjusar,jesam li u pravu?

Nekako mi se cini da ova soja sa slike nije tretirana sa PLEDGE-om. Mindjusar,jesam li u pravu?

U PRAVU SI,ova i slične njive su prskane u 3 split aplikacije po MALO iz VEŠTIČINE kuhinje :osmeh:.....:ppozdrav:.....:cao:

A ona sa PLEDGEom je danas 10.dan,u subotu će 2 nedelje,pa ću vam opet uslikati,ali one tamo subote,kad bude bilo 3nedelje biće kao soja pored(takođe moja) što nije prskana PLEDGEom,ili veća

Bas lepo od tebe sto ovaj tvoj eksperiment delis sa nama,mozda i napravis ekstra dobru reklamu za taj hemijski proizvod i povecas mu prodaju za narednu godinu,ali onda gledaj da ga doobro naplatis...:ppozdrav:

Da li bi neko mogao da mi kaže koliko vremena treba Kletox-u da počne da deluje? Prvi put sam ga ove godine koristio, do sad sam radio sa Selekt super-om. Primenjena količina 1,7l/ha.

Isto vreme kao i Selekt superu-ista je aktivna materija- kletodim 120g/l - da se uoče prvi simptomi 2dana,da završi posao +-15 dana u zavisnosti od vremenskih uslova

@Mindjušar, Po tvom mišljenju da li je doza herbicida Ok? Od korova dominira muarika.

после колико времена се виде резултати поливања са фузилејдом, колико му треба да делује - јуче сам полио са дозом 1.25л/ха фузилејда и 300л воде, површина 1 ха

Nazad
Vrh