Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neki su mislili da se ZINOR koristi samo u kukuruze sto se po slici vidi da nije tacno. Ali aj budi laf pa nam otkrij bar koje boje zinora ti koristis? (kazu da onaj ljubicasti na tufne je najbolji)!Spremna za špartanje,sutra nekih 20kj prepodne pa malo posle uslužno u kukuruze
[/IMG]![]()
Pa isao sam 1l na 0.8h sa utroskom vode od 350l ne znam dali nije mnogo vode mozda.....Ako si išao više od 0.5l/ha videćeš posle 10.og dana,al onda će da plane
Nekako mi se cini da ova soja sa slike nije tretirana sa PLEDGE-om. Mindjusar,jesam li u pravu?Mindjusar cista petica svaka cast!Bilo je skeptika,i ja sam bio jedan od njih po pitanju tvoje soje i onih oprljenih listova ali regenerisala se kao sto si rekao pa i ne moras da kazes cim si prskao![]()
Nekako mi se cini da ova soja sa slike nije tretirana sa PLEDGE-om. Mindjusar,jesam li u pravu?